Jump to content

xlena

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Čekajte, zar stvarno mislite da bi ga mogli kao mladog čovjeka, (još je i tata umro prije par godina) i studenta osuditi na zatvor? Obzirom na praksu... Ljudi koji nas poznaju, doduše ne stručnjaci tvrde da obzirom da je prvi put bi trebao dobiti uvjetnu, zar ne?
  2. nije nista još dobio, stici ce od dorha. rekli su inspektori da ide: i/ili 1. po čl 190. KZ 1-10 g. zatvor ili/i 1 2.rad za opće dobro ili/i 3.novčana kazna. neslužbeno su rekli:"ne vjerujemo da ces u zatvor". Ali prije par dana je bilo na Dnevniku i decko je van sebe. Bio je kod odvjetnice danas i javit ce kad pogledaju snimku. Htjeli su od njega izvuc da je imao namjeru proizvodnje sto je hvala bogu rekao da nije jer je lampa bila puna prašine u sklonistu. a za dilanje:izjasnio se da nije, ali je dao na uzivanje prijateljima; a i našli su te male vrećice, vagu i lampe. Što vi mislite?
  3. HITNO:Poštovani, imamo slučaj da je moj 27-ogodišnji brat uhićen i pušten iz pritvora prije nekoliko dana u domu gdje je nađeno: 518grama indijske konoplje, 80 sjemenki iste te vagica i lampe za "uzgoj" koje nikad nisu upotrebljavane i nisu njegovo vlasništvo, poklon od prijatelja. Osoba ima 2 manja prekršaja:prebrza vožnja, svađa u obitelji/nesporazum, u sferi droge nekažnjavan. Policija ga tereti za preprodaju i proizvodnju. U iskazu je rekao da je lampa njegova te da nije imao hrabrosti za uzgoj konoplje i da je prijateljima "dao na uživanje, ne prodao". Osoba nije preprodavala konoplju, već radi depresije se liječila u vlastitom domu od kad je tata preminuo, što možemo mama i ja potvrditi. Student je Građevinskog fakulteta. Možete li mi reći s pravnog aspekta i Vašeg iskustva ide li se zbog toga u zatvor ili se dobija uvjetna osuda kako bi znali sto naš čeka? Nadam se da možete pomoći. Hvala lijepa.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija