Jump to content

xlena

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Kazneno djelo prometa drogama

  Čekajte, zar stvarno mislite da bi ga mogli kao mladog čovjeka, (još je i tata umro prije par godina) i studenta osuditi na zatvor? Obzirom na praksu...
 2. Kazneno djelo prometa drogama

  nije nista još dobio, stici ce od dorha. rekli su inspektori da ide: i/ili 1. po čl 190. KZ 1-10 g. zatvor ili/i 1 2.rad za opće dobro ili/i 3.novčana kazna. neslužbeno su rekli:"ne vjerujemo da ces u zatvor". Ali prije par dana je bilo na Dnevniku i decko je van sebe. Bio je kod odvjetnice danas i javit ce kad pogledaju snimku. Htjeli su od njega izvuc da je imao namjeru proizvodnje sto je hvala bogu rekao da nije jer je lampa bila puna prašine u sklonistu. a za dilanje:izjasnio se da nije, ali je dao na uzivanje prijateljima; a i našli su te male vrećice, vagu i lampe. Što vi mislite?
 3. Kazneno djelo prometa drogama

  HITNO:Poštovani, imamo slučaj da je moj 27-ogodišnji brat uhićen i pušten iz pritvora prije nekoliko dana u domu gdje je nađeno: 518grama indijske konoplje, 80 sjemenki iste te vagica i lampe za "uzgoj" koje nikad nisu upotrebljavane i nisu njegovo vlasništvo, poklon od prijatelja. Osoba ima 2 manja prekršaja:prebrza vožnja, svađa u obitelji/nesporazum, u sferi droge nekažnjavan. Policija ga tereti za preprodaju i proizvodnju. U iskazu je rekao da je lampa njegova te da nije imao hrabrosti za uzgoj konoplje i da je prijateljima "dao na uživanje, ne prodao". Osoba nije preprodavala konoplju, već radi depresije se liječila u vlastitom domu od kad je tata preminuo, što možemo mama i ja potvrditi. Student je Građevinskog fakulteta. Možete li mi reći s pravnog aspekta i Vašeg iskustva ide li se zbog toga u zatvor ili se dobija uvjetna osuda kako bi znali sto naš čeka? Nadam se da možete pomoći. Hvala lijepa.
×