Jump to content

Vanya

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Vanya

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

39 pregleda profila
 1. Prava djeteta s invaliditetom

  Hvala puno! Mama nije za to... ali jednom ću ga tužit...
 2. Prava djeteta s invaliditetom

  Opet ja. Imam još jedno pitanje. Znate li otprilike koliko je moj otac dužan meni dati? Koliki je minimalni a koliko maksimalni iznos? K ome se mogu obratiti u vezi toga?
 3. Prava djeteta s invaliditetom

  Još jednom hvala!
 4. Prava djeteta s invaliditetom

  hvala vam puno, morat ću malo mamu malo "pogurat". Novac mi nebi bio toliko bitan, da je dobar otac. Al otac je samo na papiru...
 5. Prava djeteta s invaliditetom

  Da ja sam osoba s invaliditetom. Određena je alimentacija davno, za mene i sestru, dok sam bila zdrava. Odkako sam bolesna, nije mu ništa određeno, možda jer ga mama nije tužila. Alimentacija je za mene 600 kuna. I daje nešto novaca za moje čuvanje dok mama radi. Ali s obzirom na vojnu mirovinu, ne daje koliko bi mogao.
 6. Imam jedno pitanje.. Naime, ja sam djete koje je 2006.g. imalo moždani udar u sklopu lupusa. Mama i ja živimo u podstanarskom stanu, ona radi kao medicinska sestra, plaća te invalidnina i dječiji nam nisu dovoljni za život. Ona je preobzirna i ne želi se zamarat time, ali ja želim jer mislim da joj je dovoljno teško šta mora brinuti o meni 24 sata na dan. Sad imam 29.g. i zanima me imam li kakva prava od mog oca koji ima svoju novu obitelj i samo mi daje kune, i to premalo. On je "kao" invalid domovinskog rata, ali on je možda invalid samo u glavi. Ja sam 100 % invalid, i moje pitanje glasi: jeli postoji koja stavka u zakonu koja bi ga natjerala da više daje kuna za moje potrebe?
×