Jump to content

Eowyn_hr

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala puno )) Sad mi je puno jasnije ))
  2. Molim savjet: Otac je vlasnik kuće i pripadajuće okućnice, a htio bi to prepisati na sestru i mene, dakle, mi bismo bile vlasnice, pola-pola. Koja je procedura i koliko će nas koštati? Ako ćemo jednog dana htjeti te dvije polovice kuće etažirati, koji je onda postupak? Hvala na svakom odogovoru!
  3. Početnica sam-obrtnica... pa može li mi netko objasniti što je to "karton deponiranih potpisa", gdje se nabavlja i čemu služi itd. Hvala!
  4. Može li se za vrijeme bolovanja (zbog komplikacija u trudnoći) dati otkaz na starom radnom mjestu i otići na novo radno mjesto i nastaviti s bolovanjem?
  5. Imam smisla za kreativni rad i radila bih čestiteke, pozivnice kod kuće... Kako se zaštiti da potencijalni naručitelj plati naručeno/izrađeno - dostaviti poštom i neka se plati pouzećem? Tražiti uplatu polovice iznosa unaprijed na žiro-račun? Hvala!
  6. Ako trudnica uzima stambeni kredit, da li joj se uzima prosjek plaća kada je radila ili prosjek plaća (iznos) koji je imala za vrijeme bolovanja i porodiljnog dopusta?
  7. Ako sam na bolovanju zbog komplikacija u trudnoći i zaposlena na neodređeno, mogu li se javiti na natječaj za bolje radno mjesto? A vrlo je vjerojatno da će me novi poslodavac primiti na posao te kasnije raspisati natječaj za određeno dok sam na bolovanju i porodiljnom dopustu?
  8. Ako hoću kupiti kuću, a trenutačno ne posjedujem nikakvu nekretninu... Kako ostvariti pravo na stambeni kredit ako nisam vlasnik nikakve nekretnine na koju bi bila stavljena hipoteka za podizanje stambenog kredita? Svaka pomoć je dobrodošla...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija