Jump to content

Vilijam

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala puno Nisam priznao djelo,izjavio sam da se ne osjecam krivim jer svojim izlaskom tada nisam nikog ugrozio
  2. Hvala puno na brzom odgovoru. Rekli su mi da ce sad podignuti optuznicu protiv mene,pa ce biti sudjenje dalje. Nisam dosad kaznjavan niti slicno. Je li onda ovom iznosu pridodajem i sudske troskove?Ima li smisla uzimati odvjetnika po Vasem misljenju?
  3. Sad ce podignuti optuznicu protiv mene. Ozljeda teske naravi,kazneno djelo izazivanja nesrece iz clanka 227.stavak 2.
  4. Postovani, Imao sam prometnu nesrecu,dolazio sam sa sporedne ceste,stao na raskrizju,nije bilo nikoga sa lijeve ni desne strane,te sam se ukljucio na glavnu cestu.(raskrizje je u sredini dviju okuka s lijeve i desne strane).Kada sam izasao sa cijelim autom(poprijeko u lijevoj traci), sa moje desne strane je u meduvremenu naislo auto velikom brzinom,pa sam odmah stao da ga propustim,a u tom trenutku prolaska tog vozila s desne strane nailazio je motorist sa moje lijeve strane.Ja sam odlucio do kraja se ukljuciti u svoju desnu traku cim je proslo to vozilo,i to sam napravio,jer sam mislio da me motorist moze zaobici s moje donje strane ,ali motorist je u tim trenutcima me odlucio zaobici te prelazi na moju desnu traku i udara u moje desno svjetlo.Moje auto je bilo tada u trenutku udara cijelo u desnoj traci.Motorist je imao teze tjelesne ozljede nazalost.Vjestak je procijenio brzinu motora 60km/h ,i da sam ja izasao na 43metra od motora.Pretpostavljam da cu biti kriv,pa me zanima koji bi bili ukupni troskovi kazne i sudskih troskova?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija