Jump to content

神様_yopa

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znači sve to bi trebalo pisati u dokumentu "rješenje o ovrsi" (mislim da tako piše na dokumentu)?
  2. Riječ je o dugu za uređenje voda. Znači dug od 12 kuna po mjesecu koji se računa od 6. mjeseca 2017. godine do 6. mjeseca 2019. godine. Pitam čisto informativno jer dug i ovrha nije naplaćena meni već nekoj drugoj osobi, pa eto pitam da znam.
  3. Dakle u pitanju je dug od 288 kuna plus 200 kuna troškovi ovrhe te 35 kuna kamata. Je li ispravno da umjesto 523 kune naplate nešto više od 2700 kuna?
  4. Ma pitam zato šta sam negdje pročitao nešto kako ljudi koji su bili branitelji u domovinskom ili njihova djeca odnosno obitelj imaju nekakvo pravo na oslobođenje od plaćanja naknade za promjenu namjene zemljišta a onda sam otišao na stranicu narodne novine hr na poljoprivredna zemljišta i naknade i tamo to nije zapisano pa nisam siguran više
  5. Dakle, imam namjeru kupiti zemljište pa me zanima sljedeće u slučaju da kupim poljoprivredno zemljište a želim promijeniti namjenu istog u građevinsko. Koliku naknadu bi trebao platiti odnosno da li bi uopće bilo ikakvih naknada ako mi je otac bio branitelj? Pitam za oba slučaja, dakle ako je zemljište u građevinskoj zoni ili izvan građevinske zone.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija