Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

ivanaaa22

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Oduzimanje vozačke

  Bok, smanjena je kazna na mjesec dana zabrane upravljanja. Jucer je preuzeta kazna, niti u policijskoj postaji niti prometna policija ne zna mi reci od kada zabrana počinje teći, na stranici za provjeru vozacke dozvole ne stoji da je zabrana aktivna, presuda je donesena 23.07. Može pomoć? Također, vrijedi li plaćanje kazne 2/3 ako sam jučer preuzela riješenje suda? Dobila sam uplatnicu sa punom novčanom kaznom? Hvala puno.
 2. Oduzimanje vozačke

  Prigovor sam sastavila i predala policiji, no drugi dan mi stiže rješenje od policijske postaje gdje su ispravili nalog i izrazili kaznu zabrane upravljanja vozilom. Rješenje sam podignuo danas, a prigovor uputio u četvrtak. Trebam li ponovno slati prigovor?
 3. Oduzimanje vozačke

  Hvala, s obzirom na visinu izmjerene količine, a radi se o prvom prekršaj bilo kakvom koliko mogu očekivati zabranu upravljanja? Jos jednom hvala.
 4. Oduzimanje vozačke

  Znaci u prigovoru moram tražiti ne oduzimanje vozačke iako jsto nije napisano na prekršajnom nalogu.
 5. Pozdrav, Zaustavila me policija te sam napuhala 1.38 (1.28 kad su oduzeli 0.1). Na licu mjesta sam dobila zapisnik o testiranju i obavezni prekršajni nalog na kojemu se izriče novčana kazna od 3000kn te nema ništa napisano kod zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom (sve je prazno). Je li dovoljno samo platiti kaznu ili moram pisati žalbu/prigovor da mi ne oduzmu vozačku dozvolu. Hvala.
×