Jump to content

Intelcoreduo

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Hajde onda nije toliko strasno kad mogu vozit preko granice jer mi je to najveca briga bila. U svakom slucaju javim ishod situacije kad presuda dodje.
 2. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Nadam se najboljem. Samo jedno kratko pitanjce jer mi gospodin u postaji nije dobro objasnio kad sam ga pitao. Ja imam pravo voziti u Hrvatskoj i prelaziti granicu sa BiH sve do onog trenutka kad mi postar donese na adresu odluku suda u zabrani ako istu ne poniste ili sam nesto pogresno protumacio?
 3. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Zabrana mi je tu najbitnija od svega. Istina da novčanu kaznu smanje uvelike bi pomoglo ali ako ne onda nije kraj svijeta skrpat cu tih 1000kn nekako manji mi je to problem od zabrane... Predao sam papire u postaju i čovjek mi je rekao da traje proces oko 2-3 mjeseca i da smijem vozit preko granice i van države sve dok sud ne odluči šta dalje... Nadajmo se najboljem a ja javim kako se situacija odvede.
 4. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Poštovani, ovim putem podnosim prigovor na gore navedeni Obavezni prekršajni nalog kojim mi se na teret stavlja da sam dana 17.03.2019. god. u 03:17 sati u Splitu, Ul. Sedam Kaštela, počinio prekršaj kažnjiv po čl. 199. st. 6. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, tj. da sam upravljao vozilom u prometu pod utjecajem od 0,77 g/kg alkohola u organizmu, umanjena za 0,1 g/kg, odnosno za granicu dopuštene pogreške mjerenja što iznosi 0,67 g/kg. Prekršaj u potpunosti priznajem i kajem se za njega, a navodim da sam do sada nekažnjavan (predlažem uvid u prekršajne evidencije Suda), da mi je vozačka dozvola neophodna za prijevoz na fakultet i putovanje u Bosnu i Hercegovinu radi zdravstvenih razloga moje samohrane majke, da sam nezaposlen i nemam primanja, te molim da mi smanjite novčanu kaznu i ukinete zaštitnu mjeru jer ove predložene ugrožavaju egzistenciju mog studiranja i brige o majci, a kako je i sam ovaj postupak djelovao na mene da više neću činiti takve prekršaje, i najmanja novčana kazna će u potpunosti ispuniti svrhu kažnjavanja. Sukladno svemu navedenom, molim i da me oslobodite od plaćanja troškova postupka. Evo molio bi komentare ako se nešto treba ispraviti ili ako sam previše odugovlačio.
 5. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Evo taman pravim prigovor pa cu ga odnijeti u postaju. Isplati li se uopće prigovarati na kaznu od 1000 kn jer sam čuo da se često dogodi da sud samo potvrdi kaznu i još nadodaju troškove suda na to. A ja ne znam kakav je sud u Splitu niti šta da očekujem jer mi je ovo prva kazna u životu.
 6. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Pozdrav, ako mi je netko u stanju pomoći i odgovoriti na par pitanja jer je moja situacija slična velikoj većini ovih koje sam pročitao dosad kroz ovu temu pa da ne duljim previše s detaljima... Kratka verzija imam 19 godina napuhao sam 0.77 dali su mi 1000 kn kazne plus 100 troškova i 1 mjesec oduzimanja prava na upravljanje B kategorijom... Prigovor sam našao preko @drot13 i smatram da će proći u moju korist uz kajanje, priznanje, itd... Još uz to planiram nadodat kako mi je auto neophodno za fakultet i putovanje u BiH jer dolazim iz Mostara (iako sam rođen u splitu i imam hrvatske dokumente). Neizmjerno mi je bitno da se poništi mjesec dana oduzimanja prava jer bez auta stvarno ne mogu radi obaveza na fakultetu i prvenstveno radi majke koju skoro svaki vikend moram posjetit iz zdravstvenih razloga. Novčana kazna je isto teret ali progutat ću ju ako se ne smanji. E sad dolazimo do stvari koje su meni nejasne. Prva stvar koliko mi primjeraka prigovora treba i kakva je procedura kad ih odnesem u policiju? Smijem li prelaziti granicu dok čekam odluku suda i koliko traje odluka otprilike (jako mi je bitno smijem li granicu prelazit)? I kad napokon dođe odluka na adresu plaćam li iznos koji je napisan na uplatnici ili imam pravo na novi iznos 2/3 kazne platiti. Hvala unaprijed i lijep pozdrav svima.
×