Jump to content

Tillariy

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Odgoda oduzimanja vozacke dozvole

  Pozdrav, imam pitanje pa ako itko zna ista vise o ovome puno bi pomoglo... prije godinu dana decka su kaznili sa oduzimanjem vozacke na 3mj zbog voznje u pijanom stanju. Isto se dogodilo i ove godine gdje mu je kazna napisana na 6 mj i novcana kazna od 3000kn. Zapisnik mu je oba puta predan u ruke. No kada je bila prva kazna dobio je doma postu sa presudom. Ovoga puta to nije bio slucaj, sto je rezultiralo da su ga zaustavili policajci (redovna kontrola) te ga priveli i sada ceka sud jer je vozio pod zabranom za koju nije znao jer nije dobio obavijest, Da li ima ikakvog smisla zaliti se na ista posto realno on nije po nicemu znao da je kazna stupila na snagu... lp
 2. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Nikako jel? Ma da jer je razmisljao kao da playi pola odmah (da ne treba sve) a zalio bi se kao samo na 6 mj a ne na novcanu kaznu.., a ono o cemu nije razmisljao jr to kako jr to usko povezano a ne da su kruske i jabukr.. znaci nikako nemoze uloziti zalbu za tih 6mj jel?
 3. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Ima li sanse? I napravio je jos jednu glupost, mozda cak i vecu od ove a to je da je odmah sljedeci dan platio 1500kn... ja sam predlozila da napravi povrat sredstava, jer koliko se kuzim u sve ovo(a nije puno iskreno) on time potvrduje da je prihvatio kaznu. I sad da li moze otici na sud ako je vec platio prakticki pola te kazne ili?
 4. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Imam pitanje, odnosno problem, mog dečka su prije 2 dana ulovili kako vozi u pijanom stanju. Ovo je 2 puta da se to dogodilo. Prvi puta je bilo prije dvije godine, nije se žalio tada te mu je vozačka oduzeta na 3mj. Sada mu je kazna 3000 kn i oduzimanje vozačke na 6 mj, što će mu biti užasno za posao. Moje pitanje je da li da se žali na sudu te traži “pomilovanje” uz izliku da mu treba za egzistenciju i posao? Pa da bar proba smanjiti kaznu sa 6 na 3 mj?
×