Jump to content

Tillariy

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Nikako jel? Ma da jer je razmisljao kao da playi pola odmah (da ne treba sve) a zalio bi se kao samo na 6 mj a ne na novcanu kaznu.., a ono o cemu nije razmisljao jr to kako jr to usko povezano a ne da su kruske i jabukr.. znaci nikako nemoze uloziti zalbu za tih 6mj jel?
 2. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Ima li sanse? I napravio je jos jednu glupost, mozda cak i vecu od ove a to je da je odmah sljedeci dan platio 1500kn... ja sam predlozila da napravi povrat sredstava, jer koliko se kuzim u sve ovo(a nije puno iskreno) on time potvrduje da je prihvatio kaznu. I sad da li moze otici na sud ako je vec platio prakticki pola te kazne ili?
 3. Prigovor na oduzimanje vozacke dozvole

  Imam pitanje, odnosno problem, mog dečka su prije 2 dana ulovili kako vozi u pijanom stanju. Ovo je 2 puta da se to dogodilo. Prvi puta je bilo prije dvije godine, nije se žalio tada te mu je vozačka oduzeta na 3mj. Sada mu je kazna 3000 kn i oduzimanje vozačke na 6 mj, što će mu biti užasno za posao. Moje pitanje je da li da se žali na sudu te traži “pomilovanje” uz izliku da mu treba za egzistenciju i posao? Pa da bar proba smanjiti kaznu sa 6 na 3 mj?
×