Jump to content

lansta

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lansta objavio

  1. Zbog svojedobnog primanja svakakvih dolaznih poziva u svrhu maltretiranja, zatrazila sam teleoperatera ispis dolaznih poziva, medutim tvrdi se da jedino sto mogu poslati su odlazni pozivi. Prije nekoliko godina od istog operatera sam dobivala popis dolaznih poziva. Na koji nacin se isto moze sada dobiti. Tvrde da je ta opcija ne postoji, sto nije istina upravo zbog istog popisa koji je bio raspoloziv prije nekoliko godina. Hvala.
  2. Otisla sam u postaju radi primate, no odlucili su da je to samo dojava te da mogu naknadno podici zapisnik. Nema prijave. I obavezno mi je napomenuto da se I mene moze prijaviti za neovlasteno snimanje. Izgleda da Radio Taxi Zagreb imam veze u policiji. Ili? Da, to mi je receno. Da sam ih odmah trebala zvati sto nisam znala. Bio je svjedok, drugi automobil koji je "savjetovao" vozaca jer je isti na povratku mene poceo snimati. Bitno da je "pravda zadovoljena". Necu ni razmisljati sto bi bilo da je vozac otvorio vrata
  3. Imam registracijsku oznaku automobila. Hvala
  4. Pozdrav, uslikala sam taksista i isti je izasao iz auta i poceo biti verbalno agresivan. Pokusao je otvoriti vrata s vozaceve strane te pljunuo na staklo. Radi se o zaposleniku Radia Taxi Zagreb. Srecom, vrata sam zakljucala. Imam li osnove to prijaviti? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija