Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

martin.filipan@gmail.com

Korisnik
 • Broj objava

  28
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O martin.filipan@gmail.com

 • Rang
  Novak
 1. Nagodba sa vjerovnikom

  Da, mislim da tu nema ročišta i da ide elektronska dražba.
 2. Nagodba sa vjerovnikom

  Nemamo još ništa zakazano,čekamo. A ovi argumenti za Sud za ljudska prava? Hvala vam što ste se javili.
 3. Nagodba sa vjerovnikom

  Dobar vam dan, molim vas recite mi, što da sada radimo? Prestrašni su,nismo došli fo glavnih u upravi,samo mlade djevojke koje moraju izvršiti šti im je naređeno,a one jadne pojma nemaju o životu,osjećajima,samo brojke,brojke...ma štete. Što bi nam vi sada predložili ? Hvala vam!
 4. Nagodba sa vjerovnikom

  Poštovana,ništa od dogovora idu u prodaju nekretnina. Da li imam barem jedan argument iz onog što sam navela, za Sud za ljudska prava i da li dug roditelja, ako nije sve naplaćeno prelazi na djecu te ga oni moraju platiti? Molim vas važni su mi ovi odgovori, hvala vam ...
 5. Nagodba sa vjerovnikom

  Poštovana, molim vas recite mi da li su to barem malo dobri argumenti,važno mi je do 11.00 h.jer danas je dan D. Hvala puno!
 6. Nagodba sa vjerovnikom

  Mislite te da mogu ići sa svim tim argumentima? Srdačan vam pozdrav
 7. Nagodba sa vjerovnikom

  Nekorektnim postupcima,prijetnjom,ako ne platimo(a do sada nisu rekli koliko traže) da idu u prodaju nekretnina,ako ne prodaju na dražbi da kupuju oni,ne možemo doći do Uprave,ali toliko smo otplatili,da stvarno od njih nitko ne gubi,a i davali smo im puno i nisu pristali,pa ako traže cijeli iznos kakva je to onda nagodba? Proizvodna firma,stečaj,20 radnika(svi imaju obitelji) bez posla,29 god. smo uredno sve plaćali državi,čak i u ono vrijeme kada nije bilo obavezno plaćanje doprinosa da možeš isplatiti plaću,bili smo s Hypo bankom u pregovorima da sve smanje za 40% i da zatezne kamate ne traže više i da ih pretvore u glavnicu,koja je već tada bila pola otplaćena i isto toliko redovnih kamata,jer su i oni uvidjeli da ne bježimo od duga,ali da kriza koja je pogodila i našu firmu čini svoje,nismo dalje mogli,ali kada bi i redovnu kamatu stavili u glavnicu,dobili su svoj novac i više od toga natrag.Pozvala bih se i na visinu tih kamata koje proizvodni pogon u toj krizi nije mogao podnositi,a ipak smo dali sve od sebe.O odlasku supruga na ratište 1991. kad smo počeli sa proizvodnjom i kada je sve stalo,a mi smo tada svojim novcima kupili strojeve i tada zaposlili 30 radnika neću ni govoriti,jer suprug to ne želi,kao što nije htio ni nikakve povlastice kao branitelj,NI u kom slučaju.I na kraju, živaca više nemamo.Mislim da bi B2 kapital stvarno mogao uz malo ljudskosti i dobre volje sve to zaboraviti i osloboditi nas. Ne znam.Ne osjećam se više dobro i žao mi je što sve tako. Hvala vam na strpljenju koje ste mi darovali i na svim savjetima,jer mi je bilo barem malo lakše,ljepše. Želim vam sve najljepše u životu.
 8. Nagodba sa vjerovnikom

  A mislite da ima,ako se s njima ništa ne dogovorimo?
 9. Nagodba sa vjerovnikom

  Hvala vam puno,budemo svakako,a ja sam spremna ići i do suda za ljudska prava u Strasbourgu, ako to ima smisla.
 10. Nagodba sa vjerovnikom

  Poštovani,sastanak je odgođen,jer nije bilo nikoga iz uprave kao što smo tražili. Hvala vam puno za sve!
 11. Nagodba sa vjerovnikom

  Poštovana,razmišljam o sastanku sutra i recimo da se oni odluče na prodaju kuća i recimo da dražbe prolaze prva,druga,treća i nitko ništa ne kupi,a ne možemo ih ni mi otkupiti i kupe ih oni,a to mogu, koji bi postupak bio dalje, što vi mislite, da li mislite da bi postojala mogućnost da ih mi ili netko od naših prijatelja otkupi natrag, a zamislite da dug ni tom njihovom kupnjom nije podmiren, neznam kako nastupiti prema njima kad sve imaju i sve mogu! Što ne mogu? Gdje im mogu naći slabu točku ili ju nemaju. Hvala vam puno! Ja bih najrađe da mi budete savjetnik i da idete sa mnom.
 12. Nagodba sa vjerovnikom

  A još samo što podrazumijevate pod ovim"kako bi sud gledao na taj pokušaj?" Ali ja sam vam spremna ići do Suda za ljudska prava,jer tvrdim da je glavnica otplaćena,a zatezne kamate bi mogli i oprostiti,kad smo čista proizvodna firma koja je zahvaljujući njima i sličnima nakon 3o god. postojanja otišla u stečaj s 20 radnika,a svaki ima svoju obitelj.Strašno i tužno.
 13. Nagodba sa vjerovnikom

  Puno vam hvala na strpljenju i na svim odgovorima. U utorak idemo na razgovor s njima na našu incijativu. Htjeli smo im dati puno,nisu htjeli,a sada kak bude,bude. Hvala vam!
 14. Nagodba sa vjerovnikom

  Poštovani,još jedno pitanje,da li imaju pravo ići u prodaju nekretnina jamaca,ako još uvijek svaki mjesec dobivaju novac od supruga s njegovog računa kojeg su blokirali. Hvala vam puno.
 15. Nagodba sa vjerovnikom

  Poštovani,opet ja i Kapital B2, recite mi molim vas da li postoji mogućnost zastare tog kredita kojeg su otkupili od Hypo banke. Srdačan pozdrav
×