Jump to content

martin.filipan@gmail.com

Korisnik
  • Broj objava

    31
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, ako bismo uzimali odvjetnika za B2 Kapital, da li nam nekoga možete preporučiti ? Hvala i lijep vam pozdrav
  2. Hvala vam. Ne, moja nekretnina nema veze sa stečajem.
  3. Poštovani, B2 Kapital i dalje nas maltretira, u travnju 2019.,ponudili smo 100.000 €, nisu prihvatili,žele 120.000€.Imaju hipoteke, puno smo otplatili.Recite mi da li dobar odvjetnik može njih ukrotiti, a ovo-proizvodna firma od 1991. a prije obrt, 25-30 radnika, vkasnik 1991. branitelj(ali to ne želi govoriti), međutim u to vrijeme započeo je proizvodnju, tražio kredit '95 za gradnju hale, strojevi su stigli, on na ratište, Nijemac otkazuje narudžbe, dolaze posljeratne godine i kriza....ali usprkos tome otplatimo Hypo banci cca 2.800.000,00 kn(kredit je bio 350.000 DM), htjeli su otpisati 30%, ali fogađa se Sanader, stečaj Hypoi B2 kupuje dug i mi odlazimo u stečaj koji još nije završen radi njih, jer su naknadno skužili da postoji neko pravo gradnje, i to pred sam završetak stelaja, priznali su da je kriva njihova pravna služba,ali šta sad, stečaj je i dalje otvoren. Ja sam jamac, sa rohbau jekućom od 30 god., sada opet žele procjenu, a napravili su je u 11. mj. '20. Tužiti ću ih za stalno uznemiravanje, lihvari... Da li ih možemo tužiti, za ....sve maltretiranje, 5 godina zovu, ovi jadni agenti se mijenjaju stalno, prijete dražbama.... Što da radimo ? Da ih tužimo ili da li ih samo ja, kao jamac mogu tužiti ? Ali stvarno su me izludjeli, pijem ljekove za smirenje živaca već godinama. Ako treba i ako mogu idem i do Strasbourga. Hvala vam
  4. Da, mislim da tu nema ročišta i da ide elektronska dražba.
  5. Nemamo još ništa zakazano,čekamo. A ovi argumenti za Sud za ljudska prava? Hvala vam što ste se javili.
  6. Dobar vam dan, molim vas recite mi, što da sada radimo? Prestrašni su,nismo došli fo glavnih u upravi,samo mlade djevojke koje moraju izvršiti šti im je naređeno,a one jadne pojma nemaju o životu,osjećajima,samo brojke,brojke...ma štete. Što bi nam vi sada predložili ? Hvala vam!
  7. Poštovana,ništa od dogovora idu u prodaju nekretnina. Da li imam barem jedan argument iz onog što sam navela, za Sud za ljudska prava i da li dug roditelja, ako nije sve naplaćeno prelazi na djecu te ga oni moraju platiti? Molim vas važni su mi ovi odgovori, hvala vam ...
  8. Poštovana, molim vas recite mi da li su to barem malo dobri argumenti,važno mi je do 11.00 h.jer danas je dan D. Hvala puno!
  9. Mislite te da mogu ići sa svim tim argumentima? Srdačan vam pozdrav
  10. Nekorektnim postupcima,prijetnjom,ako ne platimo(a do sada nisu rekli koliko traže) da idu u prodaju nekretnina,ako ne prodaju na dražbi da kupuju oni,ne možemo doći do Uprave,ali toliko smo otplatili,da stvarno od njih nitko ne gubi,a i davali smo im puno i nisu pristali,pa ako traže cijeli iznos kakva je to onda nagodba? Proizvodna firma,stečaj,20 radnika(svi imaju obitelji) bez posla,29 god. smo uredno sve plaćali državi,čak i u ono vrijeme kada nije bilo obavezno plaćanje doprinosa da možeš isplatiti plaću,bili smo s Hypo bankom u pregovorima da sve smanje za 40% i da zatezne kamate ne traže više i da ih pretvore u glavnicu,koja je već tada bila pola otplaćena i isto toliko redovnih kamata,jer su i oni uvidjeli da ne bježimo od duga,ali da kriza koja je pogodila i našu firmu čini svoje,nismo dalje mogli,ali kada bi i redovnu kamatu stavili u glavnicu,dobili su svoj novac i više od toga natrag.Pozvala bih se i na visinu tih kamata koje proizvodni pogon u toj krizi nije mogao podnositi,a ipak smo dali sve od sebe.O odlasku supruga na ratište 1991. kad smo počeli sa proizvodnjom i kada je sve stalo,a mi smo tada svojim novcima kupili strojeve i tada zaposlili 30 radnika neću ni govoriti,jer suprug to ne želi,kao što nije htio ni nikakve povlastice kao branitelj,NI u kom slučaju.I na kraju, živaca više nemamo.Mislim da bi B2 kapital stvarno mogao uz malo ljudskosti i dobre volje sve to zaboraviti i osloboditi nas. Ne znam.Ne osjećam se više dobro i žao mi je što sve tako. Hvala vam na strpljenju koje ste mi darovali i na svim savjetima,jer mi je bilo barem malo lakše,ljepše. Želim vam sve najljepše u životu.
  11. Hvala vam puno,budemo svakako,a ja sam spremna ići i do suda za ljudska prava u Strasbourgu, ako to ima smisla.
  12. Poštovani,sastanak je odgođen,jer nije bilo nikoga iz uprave kao što smo tražili. Hvala vam puno za sve!
  13. Poštovana,razmišljam o sastanku sutra i recimo da se oni odluče na prodaju kuća i recimo da dražbe prolaze prva,druga,treća i nitko ništa ne kupi,a ne možemo ih ni mi otkupiti i kupe ih oni,a to mogu, koji bi postupak bio dalje, što vi mislite, da li mislite da bi postojala mogućnost da ih mi ili netko od naših prijatelja otkupi natrag, a zamislite da dug ni tom njihovom kupnjom nije podmiren, neznam kako nastupiti prema njima kad sve imaju i sve mogu! Što ne mogu? Gdje im mogu naći slabu točku ili ju nemaju. Hvala vam puno! Ja bih najrađe da mi budete savjetnik i da idete sa mnom.
  14. A još samo što podrazumijevate pod ovim"kako bi sud gledao na taj pokušaj?" Ali ja sam vam spremna ići do Suda za ljudska prava,jer tvrdim da je glavnica otplaćena,a zatezne kamate bi mogli i oprostiti,kad smo čista proizvodna firma koja je zahvaljujući njima i sličnima nakon 3o god. postojanja otišla u stečaj s 20 radnika,a svaki ima svoju obitelj.Strašno i tužno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija