Jump to content

Mala Palcica

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postovana! Bila bih prijavljena na 8 sati tjedno, toliko bih i radila, ako ustvari nema zakonske prepreke sto mislite na koji nacin je moguce da me se prijavi a da ne izgubim naknadu? I posao nema veze sa mojim poslom koji inace radim, tako da potvrda od poslodavca nije potrebna koliko sam shvatila. Hvala
  2. Pozdrav! Samohrana sam zaposlena majka dvoje malodobne djece i trenutno koristim rodiljni dopust, kci je navrsila 5 mjeseci. Obzirom da je maksimalna rodiljna naknada drugih 6 mjeseci koristenja 3991,00 kn, a ja imam i kredit koji otplacujem, dobila sam ponudu da dva dana u tjednu radim, pod uvjetom da me se moze prijaviti, ne od strane svog poslodavca vec od drugog, koju bih voljela iskoristiti. Postoji li ikakav nacin, ugovor, bilo sto, da me se prijavi a da ostanem zaposlena u svojoj firmi i naravno, ne izgubim porodiljnu naknadu? Hvala na odgovorima.
  3. Pozdrav! Molim pomoc, prije 25 dana rodila sam kcer, ciji je otac na dugogodisnjem izdrzavanju kazne zatvora. Da li sam ja po zakonu samohrana majka ili ne? Pitanje postavljam zbog upisa u jaslice iduce godine, ja sam u radnom odnosu, pa mi je bitno da kci bude primljena.. Hvala na odgovoru!
  4. Pozdrav! Ovim putem zamolila bih za pomoc..Naime, decko se nalazi u Lepoglavi i kroz 14 dana trebamo dobiti dijete. Do nedavno je bio na poluotvorenom odjelu, izlazio na vikende i imao pravo na GO, no slijedom nemilih događaja unutar zatvora vracen je u zgradu, bez prava na vikende itd.. Da li postoji mogucnost, ako se obratim sucu izvrsenja, za privremeni prekid kazne od 30 dana, zbog rođenja djeteta? Voljela bih, kao majka, da ti prvi kontakti budu u normalnom okruzenju, da mi pomogne pripremiti djecju sobu, bude s nama u tim prvim tjednima bebinog zivota, kada ce i meni biti dosta tesko jer nemam nikoga da mi pomogne. Unaprijed hvala na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija