Jump to content

Ivica.sambolec@gmail.com

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ja o swemu znam jel mi nikakve tajne nemamo.. I nije izbjegavao nista jer ni jedan poziv nije dobio
  2. Jucer sam je zvala Al mi nista nece i ne zeli reci..
  3. Problem je u tome da se vec od ponedjeljka nismo culi nije nista zvao dok je tamo.. Ja doma sama s 3male djece ovo je sve pretesko samo razmisljam kak mu pomoci..
  4. Nema nismo u financijskoj mogućnosti za odvjetnika.. 😢
  5. Ima bivsu izvanbracnu curu i dvoje djece Al se oko alimentacije jos nisu dogovorili niti je dobivao ikakve pozive.. Mi sad imamo troje djece s tim da i ja imam dvoje izvanbracno i ovaj isto mi nista ne placa za djecu a isto sam tuzila i nista od toga.. Suprug je prihvatio djecu ko da su njegovi.. 3 dijete je njegovo ima samo 3mj a sad moraju odrastati bez ocaa.. 😥😢😢 Dal ima kakve mogućnosti da ga puste na uvjetu..
  6. Drugo ne moze nista biti, nikome nista nikad nije napravio niti je nikome duzan.. Koliko inače traje istrazni zatvor..
  7. Molim vas za savjet hitno.. Supruga su mi jucer otpeljali u istrazni zatvor i ne zna se koliko ce biti.. Kad sam zvala sutkinju rekla mi je da je zbog izbjegavanja javljanja drzavnog odvjetništva u istraznog zatvoru Al nitko nije slao nikakve pozive niti nisu zvali.. Ima bivsu zenu i dvoje djece oko alimentacije se nisu nista dogovorili niti je dobivao pozive za sud.. Samnom sad ima 3djece svi su jos mali a najmanji ima tek 3mj..i to je pretesko za nas.. Dal se moze ic u istrazni zatvor mozda ako dobije kaznu sta je vozio u alkholnom stanju i dobio je obavezni prekršajni nalog koju kaznu mora platiti od 1400kn u roku od 8 dana Al nije bio financijski omogucen tu kaznu platiti... Dal moze neki savjet hitnoo.. Hwalaa
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija