Jump to content

Ukrotitelj16

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. A što bi bilo najbolje reći sucu kada pita od kud mi tih 5g? Pošto iskreno ni ja ne znam od kud je došlo, na meni je pao red da nosim i spletom veoma cudnih okolnosti se sve ovo desilo, jel bi bilo pametno uopće spominjati imena prijatelja koji su u ovome? Ne zelim jos i njihove zivote zakomplicirati.
  2. Okej, uredu, a novčana kazna? Postoji mogućnost za nju i hoće li je biti uopće? Ako da koji iznos odprilike.
  3. A koliko bi to sve trebalo trajati? Znači neću biti poslan na liječenje i testiranja kako su mi rekli u postaji? I kako će odprilike izgledati taj cijeli sudski postupak?
  4. Bok, u petak sam išao na izlet sa školom, polazak je bio u ponoć, a odlučio sam ići s 2 prijatelja na kavu prije(jedan je vozač i išli smo autom) i tako simtetamte, kod škole je malo uža cesta ali se dva auta mogu mimoići (ograničenje 40 vjv) i ima zavoj, prijatelj je dao malo više gasa i skoro se zaletio u policiju, naravno nakon čega su oni čim su se okrenuli upalili rotirku i zaustavili nas. Tražili su dokumente i započeli s pretresom, prvo vozač pa suvozač i onda ja (meni je trava bila u ali foliji u torbi sa robom za izlet koju smo nas 6 iz razreda dali novce i kupili, koja je bila u bunkeru). Stvar je u tome što sam imao rolicu i rizle u džepu od jakne i kada su to vidjeli krenuli su biti sve agresivniji i cijelog su me pregledali, nakon 15ak min pregledavanja našli su je. Odveli su me u stanicu zvali roditelje, dali su mi papir o privremenom oduzimanju predmeta, i obavijest o počinjenom prekršaju. Roditelji su došli u stanicu, potpisali papire, meni je vraćena osobna i stigao sam na izlet. Moje pitanje je kako će sada cijeli postupak izgledati(kakva će biti kazna, cijela procedura, hoću li dobiti dosije, hoće li to biti vidljivo kada ću se za 10god ići zapošljavati, trenutno imam 16 i koliko će sve to trajati.)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija