Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Evi

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kćerku vodim u Tokijo, trebamo presjesti u Turskoj, pa me zanima treba li joj za to potvrda od javnog bilježnika ili policije da se bivši suprug slaže s putom. Do sada sam je vodila samo u europsku uniju i nisam nikad imala problema, pa me zanima za ovo jer ne bi htjela imati problema ili nedaj bože vraćanja kući s neke od granica. Ja sam zakonski skrbnik i kako sam uspjela iskopati imam je pravo voditi na turistički put bilo gdje, ali kako stvarno ne uspijevam naći točne informacije molila bih za pomoć i info. Hvala
  2. Uvreda i kleveta

    Poštovani, molim savjet kako postupiti obzirom da imam situaciju. Osoba me na telefonu nazivala pogrdnim imenima d....a, k.....a, ali bez razloga, trebala sam njenog dečka pitati za broj telefona od majstora, ona se javila i izvrijedjala me. Moram napomenuti da ja s tim gospodinom nemam ništa, isto kao i to da je moja malodobna kćerka sjedila pored mene te sam dotičnoj to i napomenula. Želim završiti tu situaciju na pravni način jer me dotična već klevetala te joj je riječ na d.... zamjenica za moje ime, takodjer imam informaciju da mi je hakiran telefon s njene strane ali ne znam postupak kojim bi se moglo dokazati takvo nasrtanje na privatnost. Postoji li mogućnost kod odvjetnika tražiti da napiše pismeno upozorenje jer se ne želim zbog toga vući po sudu ili ću morati tužiti?
×