Jump to content

ivano7

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa dobro, nisam ni očekivao neku brzinu ali od spomenute nezgode prošlo je već 10 mjeseci. Sve je kristalno jasno po mi nije jasno da policija još nije ništa dostavila u državno odvjetništvo.
  2. Radi se o odštetnom zahtjevu iz prometne nezgode koju je skrivio drugi vozač. U svakom slučaju koliko sam shvatio on može poslati odštetni zahtjev a da ja ne znam uopće za to. I kako mogu imati uvid u sudske spise ako je sud 400 km udaljen. Mogu li se nekao identificirati preko telefona ili postoji mogućnost preko sustava e-građani? Zapravo trebao bih tražiti od njega da vidim tužbu (zahtjev)? Piše li na njoj već komu se isplaćuje novac ili kako? Hvala opet..
  3. Poštovanje, Imam pitanje glede mogućnosti odvjetnika da manipulira s odštetnim zahtjevom. Dakle sad ne bih o vrsti odštetnog zahtjeva već o mogućim zloporabama od strane odvjetnika. Kao prvo priznajem moju grešku kad sam potpisivamo punomoć odvjetniku potpisao sam u dobroj vjeri bjanko papir za punomoć. Budući on još nije podnio zahtjev jer predmet kao nije stigao u državno odvjetništvo zanima me može li on podnijeti odštetni zahtjev bez mojeg znanja i tražiti isplatu na svoj račun (umjesto moj) na osnovi ovoga što sam napisao, tj. bjanko punomoći koje sam mu dao na početku? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija