Jump to content

kralj99

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ok pricekat cu da neko odgovori Hvala puno na odgovorima!
  2. Znaci prakticki i da sud donese odluku u moju korist opet trebam tuzbu na osiguranje ako odbijaju isplatiti odstetu. Prometna nezgoda se dogodila 9.12.2018 a izvjesce od policije je doslo u 2 mj 2019 te je i tada osiguranik podnio tuzbu na odluku policije, ja sam isao na procjenu stete oni su to slikali izvani ali iznutra je puknut nosac branika i ulazi mi voda u auto kroz odusnik, ja sam to slikao sa svojim mobom i zanima me dali sudski vjestak treba to slikati jer moje slike ne znace nista? Znaci trebam sljedece, pisati prigovor na odbijenu odstetu i cekati sud?
  3. Hvala na odgovoru. Zanima me ako sud donese presudu u moju korist, da li sa tom odlukom dobivam svoju odstetu za auto ili i dalje njegovo osiguranje moze osporavati odgovornost? Trebam li ja dobiti poziv na sud, tj kako mogu biti siguran da je taj prigovor osiguranika prosljeden sudu? Kod koga trebam ici da mi vjestak slika auto i napravi procijenu, gdje to trazim? Koliko se otprilike ceka za poziv na sud te njihova presuda? Ispricavam se ako sam puno pitanja postavio ali ne znam kakvi su postupci vezani za to nisam bio u ovakvoj situaciji nikada.
  4. pozdrav, imam pitanje vezano za prometnu nesrecu. naime, dogodila se u 12mj 2018g, druga osoba se nalazila u dvorištu i izlazila je iz njega kretajuci se unatrag, ja sam bio na cesti takoder vozio unatrag i okrenuo se za 90 stupnjeva u prilaz tome dvorištu, taj tren je osoba udarila u moje auto, izasli smo i kao sto cemo kako cemo, nismo radili europsko izvjesce, osoba je rekla dala broj i da je nazovem za policu osiguranja, tu smo se rastali medutim iduceg dana kada smo se nasli je promijenila pricu i rekla da se ne osjeca krivom, ja sam zvao policiju nakon 5 dana od nesrece gdje smo namjestili aute kako su bili, policija je napravila ocevid, svak je dao svoju izjavu i nakon 2 mjeseca dolazi rjesenje zapisnika gdje se tu osobu krivi za prekrsaj po odredenim stavcima i izrice kazna. ja sam isao sa tim izvjescem na njegovo osiguranje i zatrazio odstetu medutim osiguranik je rekao da se ne smatra krivim i pisao je prigovor na opn. oni su mi poslali potvrdu da je slucaj pravno neosnovan. mene sada zanima trebam li cekati poziv na sud i koja je procedura svega toga? na temelju cega sud donosi odluku o slucaju? sta mi je za raditi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija