Jump to content

Hasko100

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nesto sam procitao, da se mora raditi u Hrvatskoj jedam Mjesec pa tek onda se moze u Njemacku ,jeli to istina?? I mora se imati A1 Obrazac , kako se dobije A1 Obrazac , jel mora isto proci mjesec dana da sam zaposlen u RH?? Hvala
  2. Dodatak;2 Moguli ja odmah kad se prijavim u Hrvatskoj Firmi i sa Privremenim Boravkom(BH Pasos) raditi u Njemackoj ?? Jer ta firma vecinom radi u Njemackoj . * I kako cu na Sengen Granicu(Slo), hocu li dobiti neku Potvrdu da smjem u EU raditi i da mogu preko Granice ,ulaziti i izlaziti .?? Kako ide sve to? Hvala Jel se mora imati Adresa u Hrvatskoj i ako odes u Njemacku raditi ,sa Hrvatskom Firmom?? * Prvo prijaviti Adresu kad se trazi Boravisna i Radna dozvola jel tako, i onda sta raditi ako hoces u Njemacku raditi ???
  3. Mozeli jos jedno Pitanje: Jeli dozvoljeno raditi u Njemackoj ,preko Hrvatske Firme prijavljenoj u Hrvatskoj, sa Privremenim boravkom u Hrvatskoj i BH Pasosom?? I koliko dugo, ako je dozvoljeno? Dodatak;2 Moguli ja odmah kad se prijavim u Hrvatskoj Firmi i sa Privremenim Boravkom(BH Pasos) raditi u Njemackoj ?? Jer ta firma vecinom radi u Njemackoj . * I kako cu na Sengen Granicu(Slo), hocu li dobiti neku Potvrdu da smjem u EU raditi i da mogu preko Granice ,ulaziti i izlaziti .?? Kako ide sve to? Hvala
  4. A znali ko : Ako je neko pobjegao i ostao duzan Kazne i Dazbine ( ne mali novac) u Njemackoj, sta mu se moze desiti na ulasku u EU (Granici)?? Ne u Njemackoj ,vec u Francuskoj.
  5. Sivko; Imam samo Pecate na Putnom Listu da sam izasao iz EU(28.02) ? I sta sad ? A neznam kada sam usao u EU . Trebam u Hrv.Posao sklopiti a neznam hoceli me vratiti na Hrv.Granici?? Sta najbolje da radim??
  6. Kad smjem ja uci u Hrvatsku?? Izgubio sam BH Pasos u Njemackoj i vratio se sa Putnim Listom .Sad sam izvadio novi Pasos i ne znam Datume vise , kad mogu ulaziti ponovo ?? ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija