Jump to content

Mirakul

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Naplata troškova

 2. Naplata troškova

  Hvala Vam puno. Sad znam što mogu očekivati. Još bih vas molila da mi nešto pojasnite. Da li se može ovršiti minimalna zakonom određena plaća od 3000 kn.?
 3. Naplata troškova

  Presudom
 4. Naplata troškova

  Ništa drugo ne piše samo da u roku 15 dana pomirim troškove odvjetnika. U sudskom procesu u kojem stranka koja izgubi spor podmiriva troškove druge strane.
 5. Naplata troškova

  Da razumjela sam da je tako u ovršnom postupku koji je već započeo. Kod mene nije ništa započelo... Pročitala sam da postoji rok u kojem se može pokrenuti ovrha od isteka roka za plaćanje. Negdje sam pročitala da je 3 mjeseca. (jedino ako sam krivo nešto razumjela)
 6. Naplata troškova

  Hvala. Al nisam zaposlena i nemam primanja osim doplatak za djecu. Zapravo ne zanima u kojem roku može poduzeti bilo što? Ako na primjer ništa ne poduzme u roku 3 mjeseca ili 6 mjeseci imali li i kasnije pravo nešto poduzimati? Jer sve je u pravu nekakvim rokovima određeno.
 7. Naplata troškova

  Poštovani, Imam situaciju u kojoj trebam podmiriti troškove odvjetnika u sudskom postupku u roku 15 dana. Nisam ih podmirila. Zanima me u kojem roku odvjetnik može podnijeti zahtjev za potraživanja ovrhom nakon isteka roka za plaćanje? Hvala.
 8. Prijedlog za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave

  Zastara super riješenje.
×