Jump to content

Mirakul

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Po ovom primjeru se vidi da se zapravo minimalna plaća ne može ovršiti. Ovo je bio upit isto vezan za ovrhu na minimalnu plaću.
  2. Hvala Vam puno. Sad znam što mogu očekivati. Još bih vas molila da mi nešto pojasnite. Da li se može ovršiti minimalna zakonom određena plaća od 3000 kn.?
  3. Ništa drugo ne piše samo da u roku 15 dana pomirim troškove odvjetnika. U sudskom procesu u kojem stranka koja izgubi spor podmiriva troškove druge strane.
  4. Da razumjela sam da je tako u ovršnom postupku koji je već započeo. Kod mene nije ništa započelo... Pročitala sam da postoji rok u kojem se može pokrenuti ovrha od isteka roka za plaćanje. Negdje sam pročitala da je 3 mjeseca. (jedino ako sam krivo nešto razumjela)
  5. Hvala. Al nisam zaposlena i nemam primanja osim doplatak za djecu. Zapravo ne zanima u kojem roku može poduzeti bilo što? Ako na primjer ništa ne poduzme u roku 3 mjeseca ili 6 mjeseci imali li i kasnije pravo nešto poduzimati? Jer sve je u pravu nekakvim rokovima određeno.
  6. Poštovani, Imam situaciju u kojoj trebam podmiriti troškove odvjetnika u sudskom postupku u roku 15 dana. Nisam ih podmirila. Zanima me u kojem roku odvjetnik može podnijeti zahtjev za potraživanja ovrhom nakon isteka roka za plaćanje? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija