Jump to content

Mima77

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Autističnoj djeci rutina je jako važna. Normalno da ga buni kada jedan dan ide a drugi ne ide. Preporuku imamo od Erfa, psihologa, neuro pedijatra.. Radi socijalizacije preporučava se boravak u vrtiću. Manja je grupa s djecom iz autističnog spektra. Navodno još jedno djete ide tako,ali je upisano naknadno, ostali idu svaki dan, neki duže neki krače. Ne znam osječam se izluđeno, na moj upit rečeno mi je od strane ravnateljice da ga ispišem ako mi ne odgovara,jer eto oni su privatni vrtić.
  2. Poštovani, mama sam djeteta iz autističnog spektra. Nakon duljeg čekanja napokon s 6. godina kreće u vrtić za djecu s posebnim potrebama. Problem je što pohađa vrtić samo dva sata parnim danima, a preporuka svih stručnjaka je da treba ići svaki dan. Potpisani ugovor je na poludnevni program, a troškove snosi grad., mada je vrtić privatan, ali jedini za djecu s posebnim potrebama u gradu. Da li je to ok. i što mogu napraviti po tom pitanju. Probala sam razgovarati i s ravnateljicom, ali nemaju baš sluha, prebacuju odgovornost jedni s drugih. Hvala!
  3. Poštovana svjesna sam propusta, ali uplata je puštena prije rješenja o d. d., a tek s rješenjem mogu zaštiti uplatu, tako mi je rečeno na šalteru. Uplata je išla 17.6. po izvodu, a 26.6. je uplaćeno na cornix. d.o.o. dio i dio na t-com. Tako stoji u izvodu. Hvala!
  4. Poštovani, danas sam u fini saznala da i inozemni dječji doplatak je zaštićen. Situacija je takva da je meni ovršen jedan dječji doplatak zbog ne otvaranja zaštićenog računa. U banci nemaju volje za traženje povrata kao druga država je uplatila i to, e sad da li ja mogu od onih koji su me ovršili tražiti povrat i na koji način, hvala!
  5. Pozdrav! Kako je moguće da mi u fini stoji ovrha od pbz banke, koju je banka prodala Matrixu, a njih nema na fini. Mene zanima da sam im kojom slučajem dug otplatila koliko bi to bilo legalno. Znači li to da bi mi dug bio dvaput naplačen, i zašto banka ne makne ovrhu ako ju je prodala, hvala!
  6. Poštovanje, trenutno sam u istoj situaciji kao i vi, pa ako bi bili ljubazni napisati kako je na kraju završilo, da li je i Njemački dječji doplatak izuzet od ovrhe, naime meni su isplatili i ovršili dječji, da li je to ok. i dali mogu tražiti povrat sredstava? Najljepše hvala.
  7. Poštovanje, naime suprug ima prvo ročište za dijelo iz 2012 gospodarski kriminal, optužnicu je dobio 2015, e sad mene zanima kada za to dijelo nastupa zastara? Hvala unaprijed.
  8. Poštovani, zanima me da li se građevinsko zemljište može kupiti na ime maloljetnog djeteta, i ako može da li se na njemu može graditi obiteljska kuća.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija