Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Mima77

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Ovrha i traženje povrata sredstava

  Hvala na odgovoru.
 2. Ovrha i traženje povrata sredstava

  Poštovana svjesna sam propusta, ali uplata je puštena prije rješenja o d. d., a tek s rješenjem mogu zaštiti uplatu, tako mi je rečeno na šalteru. Uplata je išla 17.6. po izvodu, a 26.6. je uplaćeno na cornix. d.o.o. dio i dio na t-com. Tako stoji u izvodu. Hvala!
 3. Poštovani, danas sam u fini saznala da i inozemni dječji doplatak je zaštićen. Situacija je takva da je meni ovršen jedan dječji doplatak zbog ne otvaranja zaštićenog računa. U banci nemaju volje za traženje povrata kao druga država je uplatila i to, e sad da li ja mogu od onih koji su me ovršili tražiti povrat i na koji način, hvala!
 4. Pozdrav! Kako je moguće da mi u fini stoji ovrha od pbz banke, koju je banka prodala Matrixu, a njih nema na fini. Mene zanima da sam im kojom slučajem dug otplatila koliko bi to bilo legalno. Znači li to da bi mi dug bio dvaput naplačen, i zašto banka ne makne ovrhu ako ju je prodala, hvala!
 5. zastićeni racun i dječji iz njemačke

  Poštovanje, trenutno sam u istoj situaciji kao i vi, pa ako bi bili ljubazni napisati kako je na kraju završilo, da li je i Njemački dječji doplatak izuzet od ovrhe, naime meni su isplatili i ovršili dječji, da li je to ok. i dali mogu tražiti povrat sredstava? Najljepše hvala.
 6. Poštovanje, naime suprug ima prvo ročište za dijelo iz 2012 gospodarski kriminal, optužnicu je dobio 2015, e sad mene zanima kada za to dijelo nastupa zastara? Hvala unaprijed.
 7. Poštovani, zanima me da li se građevinsko zemljište može kupiti na ime maloljetnog djeteta, i ako može da li se na njemu može graditi obiteljska kuća.
×