Jump to content

TKS

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Cekanje na odgovor na zahtjev za drzavljanstvo

  Makimaja, nista, evo vec 1031.dan od dana posnosenja zahtjeva. Suprug i ja imamo drzavljanstvo po cl.16, kcerke upisane odmah, sin roden dok jos nismo imali drzavljanstvo, i sad bi po novom zakonu mogao predati jer ima oba roditelja koja su nepobitno dokazala pripradnost hrvatskom narodu, ali sta sad poslije ovolikog cekanja, i pitanje koliko bi opet trajao taj postupak. Pocinjem sumnjati da je predmet dosao do Zagreba, postupak je totalno netransparentan, nemamo odgovor ni na upite koje sam slala na mejl mupa. Kad bih imala bilo kakav odgovor, bilo bi ok i da odbiju, pa bi predao po novom zakonu. Ovako mozemo cekati jos........
 2. Upravo tako, prijedlog zakona je isti, ovo su dopune, prijedlozi amandmana, uvažili su neke promjene, kako sam ja shvatila, nisam u toj struci. Ipak polako napredujemo, izgleda da ćemo dočekati da napokon izglasaju taj novi zakon, tako da Andurill, ne brini, samo strpljivo čekaj.
 3. Cekanje na odgovor na zahtjev za drzavljanstvo

  Evo, već 33 mjeseca čekamo odgovor na zahtjev, da li je Boba84 dobio kakvo rješenje, vidim da je predao mjesec prije? Na mejl mupa ne odgovaraju, pisala sam 4 puta,totalno ignoriranje od strane administracije. Za sve vrijeme, jedini dokaz da smo predali zahtjev- uplatnica u banci za troskove obrade. Od tada, ni traga, ni glasa.
 4. Primitak u hr drzavljane

  Au, sad sam potonula.Prije je rješavano u roku godinu do dvije, pa sam se nadala. Nema druge, čekati i nadati se da će predmet doći u ruke nekom milosrdnom državnom službeniku
 5. Primitak u hr drzavljane

  Pisala sam i ja na ovu adresu, još početkom 3. mjeseca, nisam dobila odgovor. Pretpostavljam da je već previše i naših upita, da ne stignu odgovoriti. Raspitivala se u Konzulatu RH u Banjaluci, gdje je sin predao, nema ništa još, čekamo 28 mjeseci.
 6. Cekanje na odgovor na zahtjev za drzavljanstvo

  Hvala, znam, strpljen, spašen. Znam da je puno zahtjeva, pretpostavljam da vecini mnogo znači hr. državljanstvo, kao i nama.
 7. Cekanje na odgovor na zahtjev za drzavljanstvo

  Moj sin čeka već 28 mjeseci na odgovor, takodje ne možemo dobiti nikakvu povratnu informaciju. Poslala sam i upit na mejl mup-a, opet nista. Domovnicu imamo i suprug i ja po cl.16, a i kćerke jer su rođene poslije stjecanja naseg državljanstva. Izgubili smo svaku nadu, kao da taj predmet preko 2 god. niko ne razmatra. Kao da su usporili, niko vise nista i ne pise, je li neko dobio skoro odgovor.
×