Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

oktameron

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Ovrha na plaći

  Hvala puno, sutra cu ici u racunovodstvo
 2. Ovrha na plaći

  Imam ovrhu na diners i na vip
 3. Ovrha na plaći

  Molim pomoc. blokiran sam i dobio sam prvu placu netto 7249 kn. Na blokirani racun mi je uplaceno 3737 kn, a na zasticeni 3511. Da li je moguce da mi je vise od polovine place ovrseno. Hvala
 4. Ovrha za komunalnu naknadu

  Hvala puno, nisam jos isao nigdje jer ne znam da li smiju poslati ovrhu direktno bez prethodne obavijesti, odnosno, ne znam da li se smiju ovrsiti bez prijedloga za ovrhu. Prosle godine su mi na isti nacin skinuli novce sa racuna.
 5. Molim savjet, Jucer mi je blokiran racun i u Fini sam saznao da je ovrhovoditelj Grad Zagreb koji je po Upravnom postupku blokirao racun zbog neplacanja komunalne naknade. Nikada nisam dobio opomenu, Rjesenje o ovrsi, niti bilo kakvo Rjesenje o upravnom postupku pa se nisam niti mogao zaliti. Uvijek uredno primam svu postu, tako da nije propust u tome, pa me zanima sto mi je ciniti.
×