Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Kirk

Korisnik
 • Broj objava

  19
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Ok, ja mogu dati svoj oib,jmbg, pa da usporedbom vide da smo 2 razlicite osobe. Sto se broja spisa tice, fina blokadu vodi pod tim originalnim brojem, tako da se svakako moram pozvati i na to + novi broj spisa. Ionako su pogubljeni svi na tom sudu..
 2. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Poslat cu danas isti taj zahtjev samo nq adresu predsjednika suda, jer ovaj sudac slijeze ramenima kao da mu tarot citam.
 3. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Razumijem, ali sud i dalje ponavlja da nema spisa te da treba cekati da se isti vrati sa Vrhovnog.
 4. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Hoce, djeluje kao ok osoba,ali problem je sto je u susjednoj drzavi, a njegovoj odvjetnici treba njegov potpis za povlacenje.
 5. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Oni govore da ne mogu jer je spis na Vrhovnom sudu.
 6. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Oni uporno govore da se prvo spis treba vratiti sa Vrhovnog. Moze li mi vrhovni to rijesiti?
 7. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Da, kaze da on ne moze nista dok se spis ne vrati sa revizije vrhovnog suda. Do tada mi 100 puta mogu novce uzeti
 8. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  O spisu suda koji je dao ovrsnu presudu gdje ovrsenik se zove isto kao ja. Sudac kaze da ne moze nista jer je predmet na Vrhovnom sudu.
 9. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Poštovana, Sud kaže da je otišao spis na Vrhovni sud na reviziju pa da se njima obratim. Da li je to moguće ako je spis na Vrhovnom?
 10. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Hvala. Cak je ovrhovoditelj priznao da su ju hrpa odvjetnika odbili bas zato sto nema oiba na ovrsnom rjesenju.
 11. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Puno hvala. Svaka cast sto ste odmah ujutro odgovorili
 12. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Koliko im inace u praksi treba?
 13. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Točno sam to i napravio, puno Vam hvala.
 14. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Poštovana, Hvala na odg. Osoba na presudi je moj djed, koji u trenutku sudjenja ima 80 god a ja sam bio jedva punoljetan. Iako nema oiba, pretpostvljam da u spisima ima neki ID, jmbg, broj osobne..?
 15. OVRHA PROTIV POGREŠNOG DUŽNIKA

  Poštovani, Ja bih Vas isto zamolio za pomoć. Meni je prije par dana blokiran račun putem FINE zbog presude koje je prije više od 10 godina moj djed izgubio. Problem je što je FINI dostavljen zahtjev za naplatu zajedno sa ovršnom ispravom (presudom) BEZ OIB.a, dakle samo ime, prezime i adresa. S obzirom da djed i ja imamo isto ime, prezime i adresu, ovrhovoditelj je putem Porezne došao da mog OIB-a, dakle do OIBa krive osobe. I sam priznaje grešku ali kaže da mora čekati da se 'odvjetnica vrati sa godišnjeg'. Mogu li ja ikako sudu poslati molbu da obustave ovrhu, jer iako nema oiba na presudi, sigurno sud u spisima ima barem JMBG ili broj iskaznice? Unaprijed hvala
×