Jump to content

Lostsoul

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Lostsoul objavio

  1. A da to izvedem,treba mi sigurno dosta novaca do kojih ne mogu doci jer sam u stanju kakvom jesam.. u invalidsku mirovinu ne mogu jer mi fali nesto sitno staža.. kako god okrenem mislim da sam nemocan..
  2. Hvala na odgovoru,u praksi u takvim slucajevima ako se i nezna uzrok,daju se odmah po primitku antibiotici širokog spektra,poznajem troje ljudi koji su bolovali od iste bolesti te su odmah po primitku poceli dobivati ljekove i svi su prosli s nikakvim ili blagim posljedicama.. ja sam postepeno poceo gubiti sluh i zalio se na to svaki puta kada sam dosao malo k svijesti,tek na 3. Ct-u mozga su oni tek posumnjali u dijagnozu i to jer je infektolog inzistirao da prisustvuje pregledu,punktirao me i potvrdio dijagnozu te sljedeci dan poceo ljeciti,vremenski je vec bilo upitno da li cu reagirati na ab. jer je proslo previse vremena,hvala mu,spasio mi je zivot u posljednji tren,ali nisam trebao zavrsit u takvom teskom stanju i oporavku jer sam dovezen u bolnicu na vrijeme da se sprijeci takav ishod..
  3. Lp,kao prvo zelio bih pozdraviti sve clanove ove zajednice i molim bez zamjere ako sam u krivoj sekciji... Moje pitanje je sljedece= Da li imam pravo i da li upce ima smisla tuziti bolnicu zbog nesavijesnog i diskriminirajuceg ljecenja.. Naime 2015 g. zavrsio sam u bolnici jer sam se jedno subotnje jutro probudio sa strasnom glavoboljom,popio tabletu protiv bolova,kroz pola sata poceo se tresti,pao u visoku vrucinu,a bol je postala sve vise neizdrziva,uskoro povracanje,bol iz glave pocela se siriti u vrat te ga kociti,i dalje prema kraljeznici.. kroz dva sata gubim svijest te padam u komu.. pozvana je hitna,te me prevoze u bolnicu.. zena i obitelj im je odmah rekla da nisam nigdje bio,nisam pio,ni uzimao nikakva sredstva,takav sam se probudio uz urlanje od boli... usprkos njihovim izjavama i nalazima da sam potpu no cist ostavili su me tri dana u koronarnoj jedinici,jer nijedan od 5 specijalista nezna sta mi je i uporni su da sam predoziran pa cu doc k sebi.. no meni je iz sata u sat sve gore... na izmaku snaga i zivota koji mi je doslovno visio na koncu,infektolog je potvrdio da se radi o gnojnom meningitisu,za koji sam imao sve do jednog simptoma,poceo me je lijecit al steta je vec bila ucinjena... prezivio sam nakon teskih 2 i pol tjedna terapije i borbe,ponovo ucio hodat,vozit bicikl... binauralni gubitak sluha 88% ,ostecen centar za ravnotezu i smanjeno vidno polje,te gubitak ostrine vida.. 80% tjelesno ostecenje,opca radna nesposobnost te naravno psihicke smetnje,depresija=unisten zivot.... da su me odmah poceli lijeciti,sve bi bilo drugacije.. oprostite na dugom postu i molim za pomoc... Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija