Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

mila1501

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Trebala bih za dijete prijatelja iz BiH ishoditi domovnicu u Zagrebu. Oni su hrvatski drzavljani, u braku, a dijete je upisano u maticu rođenih u BiH. Može li mi netko reći koji su dokumenti sve potrebni za ishodovanje domovnice? Hvala unaprijed
  2. upis u zemljišne knjige u HR

    Pozdrav! moj otac i ja (inače češki državljani) sklopili smo ugovor o darovanju nekretnine kojom otac meni daruje nekretninu u Trogiru. Potpise na ugovoru ovjerila je odvjetnica iz Češke, a prema dopisu Češke komore njezina ovjera ima jednak učina kao i javnobilježnička ovjera. Bih li se ja sukladno tome mogla upisati u zemljišne knjige ovdje u Hrvatskoj? ili znate gdje bih mogla saznati tu informaciju, možda zvati ZK sud? Hvala!
×