Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Kome

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Novcana kazna i oduzimanje dozvole

  Drote13, sivko Nakon presude na nadležnom sudu, nakon donošenja presude, npr. Kad se odredi neka mjera zabrane upravljanja vozilom..(npr. Mjesec dana zabrane)..kada ona stupa na snagu? Nakon presude suda ili kad PP pošalje obavijest da zabrana krece i kad obavijest optuženik primi na adresu?
 2. Novcana kazna i oduzimanje dozvole

  Hvala na odgovoru sivko Da li je liječnički nakon dobivanja OPN i zahtjeva za liječničkim ili se obavlja nakon ročišta na sudu?
 3. Novcana kazna i oduzimanje dozvole

  Hvala na odgovoru. Neznam na što se točno odnosi liječnički pregled I da li moram praviti novu vozačku dozvolu?
 4. Novcana kazna i oduzimanje dozvole

  Pozdrav Prije par dana zaustavljen s koncentracijom alkohola 1.61, umanjeno 1.51. Molim informaciju kolika je mjera oduzimanja vozačke i kolika je predviđena kazna? Te da li ću se morati podvrgnuti izvanrednom liječničkom pregledu? Po primitku naloga iz policije, uložiti ću prigovor uz priznanje i kajanje, želju za očitovanjem na sudu, pa me zanima na sudu kolike su šanse da mi se mjera ukine ili barem smanji s obzirom da mi je vozačka, odnosno auto od prvobitne važnosti za egzistenciju obitelji, zbog opisa posla koji svaki dan radim isključivo autom te putujem svakodnevno po zemlji? Nisam kažnjavan zadnje 4 godine, ali sličan slučaj s alkoholom se dogodio prije 6-7 godina
×