Jump to content

Mara_12

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, imala sam situaciju da je automobil ispred mene vozio i odjednom naglo zakočio i stao, tu je bila policija u kombiju te policajac pored pješačkog. Policajac nije prešao cestu kad mu je auto ispred mene stalo i ja sam razumjela da nešto odrađuju tu ili da zaustavljaju određena auta. Policajac mi nije dao znak da se zaustavim te sam nastavila voziti, nakon čega je on stao na cestu i fotoaparatom slikao prema mom autu te par sekundi nakon toga je slikao jos jedno auto. To se moglo primjetiti jer je bila noć te se vidio blic kamere. Dali je policijac slikao moje auto radi toga jer mu nisam stala i smije li to raditi ili je slikavao to raskrižje zbog primjerice prometne nesreće koja se možda dogodila tu prije ili slično?
  2. Da, stvarno je bilo tako. Bila je suvozačica i iza je sjedio neki momak. Oni su zajedno sa vozačem pokazivali meni srednji prst i nisu se odvajali od mene. Dali mislite da će me prijaviti? Kako da ja njih prijavim kad nemam tablice niti išta slično?
  3. Pozdrav, našla sam se na skretanju lijevo na semaforu,bila je gužva i čekalo se dosta. Vozač iza mene je bio vidno živčan, ja sam bila prva za skretanje lijevo i nikako nisam mogla skrenuti radi gužve. Kad sam napokon uspjela vozač iza mene je gestikulirao rukama i primjetila sam kako vjerojatno psuje. Ispalo je kao da ja neznan skrenuti i da sam pogriješila i zbog toga sam digla ruku i više se ne osjećam kako sam je digla i dali je ispalo da sam pokazala srednji prst. Inače ga ne pokazujem te kad ga iz zezancije pokušam pokazati krivo ispadne. Pritom je vozač iza nasrnuo i ubacio se u lijevu traku i pokazivao srednji prst zajedno sa dva putnika. Bili su vidno uznemireni i tako su vozili pored mene sve do sljedećeg semafora. S tim da sam ja otvorila prozor i rekla da ću zvati policiju jer sam se prepala. Oni su na semaforu svirali lupali u vrata i prozore, ja se nisam okrećala. Strah me dali me mogu prijaviti zbog navodnog pokazanog prsta, molim vas odgovor. Mislim da su oni vidjeli moju registraciju, ja njihovu nisam. Hvala i pozdrav.
  4. Ahaa hvala. Kad ste vec spomenili nove kamere zanima me dali su one postavljene da snime prekrsaj npr ako je ogranicenje 40 da se ne smije preko 40, ili se moze vise voziti?
  5. Ja san ode pitala za kameru koja stoji na pumpi te gleda na cestu odnosno prema semaforu, dali preko te kamere policija moze vidit prolazak kroz crveno, odnosno zuto, tako da ne razumin sta s tin novin kamerama 🙂
  6. Pozdrav, danas sam izlazeci s pumpe ukljucila se na glavnu cestu na kojoj je odma semafor, na kojem je bilo zeleno i dok sam ja dosla do njega pocelo je treptati zeleno te sam dala gasa, ali je prekratko trajalo te se upalilo žuto ali u onom trenutku kad sam ja bila vec presla crtu. Na INA pumpi tu ima kamera koja gleda na taj semafor ali je malo dalje. Sada sam zabrinuta dali policija pregledava snimke kamera koje su na pumpi i dali se uopce moze vidit da sam ja to napravila. Strah me jer sam cula da su neki tu dobili kaznu doma na adresu jer su prelazili preko duple crte pri izlazenju iz pumpe. Hvala, lp
  7. Aha, auto je na ocu registrirano, nisan sigurna jel me vidia al me moga vidit, on je gleda na aute koji dolaze prema njemu...... Jos jedno pitanje.... U roku koliko dana mogu ocekivati da cu dobit obavijest, ako je uopce dobijem?
  8. Pozdrav, prije koji dan sam dolazeci pred raskrižje desnom trakom prosla kroz žuto. Situacija je bila takva da nisam vozila brzo al taman kad sam dosla pred semafor pojavilo se žuto i jednostavno se nisan mogla sigurno zaustavit. Tada je na autobusnoj stanici sa druge strane ceste bija policajac koji je zaustavlja aute koji nisu vezani i slicno, medutim ja ga nisam vidila kad sam dolazila do tog raskrižja. Jos da napomenem da me policajac mogao vidit. Zanima me mogu li dobiti kaznu na kućnu adresu, jer se navodno prolazak kroz žuto računa kao prolazak kroz crveno?? Policajac me nije zaustavija, te sam par min od toga takoder i prosla pored njega jer sam se morala okrenit u jednoj ulici nakon raskrižja.. Hvala i lijep pozdrav
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija