Jump to content

siada

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je siada objavio

  1. Jedan račun je s dospjećem plaćanja u prosincu 2016., a drugi u siječnju 2017. god.
  2. Davatelj koncesije je raskinuo ugovor o koncesiji s koncesionarom u siječnju 2017. god. Sada već bivši koncesionar je prije nekoliko dana dobio obavijest o dugovanju u kojoj se traži da se dug podmiri u roku od 15 dana. U obavijesti ne piše na koje razdoblje se taj dug odnosi, nema broja računa ni dospjeća plaćanja; davatelj koncesije se samo poziva na ugovor (onaj koji je raskinut) te navodi iznos i pripadajuću kamatu. Što da koncesionar koji to više nije radi, treba li to platiti? Hvala unaprijed!
  3. Protiv mene se vodi kazneni postupak i rečeno mi je da moram obavijestiti sud o eventualnoj promjeni boravišta. S obzirom da moram otputovati u inozemstvo na tjedan dana, što moram učiniti? Moram li se javiti sudu osobno ili poslati pismenu obavijest? Kako da postupim? Hvala unaprijed!
  4. Nadam se da mi netko može sudsko rješenje prevesti na jednostavan hrvatski jezik Evo o čemu se radi: od javnog bilježnika sam dobila rješenje o ovrsi na koje sam u roku izrazila prigovor pozivajući se na zastaru. S Općinskog suda sam upravo dobila rješenje u kojem se navodi: "Stavlja se izvan snage rješenje o ovrsi doneseno od strane javnog bilježnika u dijelu kojim je određena ovrha te se ukidaju provedene radnje. Povodom prigovora ovršenice, postupak će provesti parnični odjel suda, kao u povodu prigovora protiv platnog naloga." Što to zapravo znači i što mi je činiti? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija