Jump to content

cm2019

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, Zahvaljujem se na odgovoru. Dijete je tada imalo manje od 26 godina, te je on prestao plačati alimentaciju u jednom trenutku jer nije imao više novaca za uzdržavanje po njegovim riječima. Što se tiče nekretnine - stečena je za vrijeme trajanja bračne zajednice, no nedavno sam saznala da je nekretnina nažalost prodana a njemu ni traga ni glasa. Razmišljam pokrenuti tužbu na temelju bračne stečene imovine, no voljela bi biti sigurna da je parnica dobivena budući da živim od penzije koja je mizerna i za odvjetnika trebam odvojiti novac, pa moram biti sigurna da će se to dobro završiti. Još jednom hvala na pomoći!
  2. Poštovani, Da li mi netko može pomoći vezano uz situaciju u obitelji nastalu nakon rastave braka. Nakon rastave, nisam tražila podjelu imovine, no godine su prošle i moje dijete je ostalo bez nekretnine i imovine. Otac je prodao nekretninu, a s dijetetom i sa mnom nije u kontaktu. Saznali smo to putem treće strane, te nas zanima imamo li pravnu osnovu za tužbu, budući da od prodaje nekretnine nije ostavio ništa djetetu? Na njegovu odluku o prodaji nekretnine kao i raspodjele je utjecala je njegova sadašnja suputnica, s kojom živi u vanbračnoj zajednici, kao i ovisnost o alkoholu zbog koje je i došlo do rastave braka. Hvala unaprijed.
  3. Poštovani, Treba mi odvjetnik iz Zagreba koji je iznimno stručan po pitanju ugovora o najmu poslovnog prostora. Naime, uvalili su mi poslovni prostor u Regusu na godinu dana, no budući da smo saznali već dan nakon da nam uopće ne treba poslovni prostor, nisu mi dali mogućnost da otkažem i uputili su me da čekamo do početka ugovora kako bi u aplikaciji Regus mogla otkazati isti. Naravno, kada je došao trenutak za otkazivanje u aplikaciji, onemučili su mi tu postavku te me obavjestili potem maila da se ne bave raskidom ugovora i da sam potpisala ugovor na 1 godinu koji nije moguće otkazati ranije. Hvala!
  4. Poštovani, Zanima me da li je ugovor potpisan te skeniran jednako važeći kao i originalni potpis odnosno potpis uživo ? Radi se o odlukama za godišnji odmor koje treba potpisati poslodavac. Hvala unaprijed na pomoć!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija