Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Miha93

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Krađa identiteta

  Hvala jos jedno pitanje ima li tko iskustva s privatnim tuzbama protiv tcoma jer gdje god probam guglat na internetz nigdje nepotoji nikakav trag otakvim stvarima kao da su svi tragovi doslovno uklonjeni s neta. Isplati li se opce trositi vrijeme i novac na to?
 2. Krađa identiteta

  Ok hvala puno
 3. Krađa identiteta

  Ovako ja nisam dobio nikakvo rijesenje o ovrsi ali su mi u tcentru rekli da je pokrenuta prisilna naplata (dug je jos od 1mj). Zvao sam eos sad malo prije i oni su mi rekli da po mom oibu nemaju nista a tcom mi je dao njihov kontakt da sa njima rijesavam svoj dug????
 4. Krađa identiteta

  Koliko mi je jucer receno prepustili su moj dug legelnim kamatarima
 5. Krađa identiteta

  Hvala puno, ma necu pustit da bude pojeo vuk magare
 6. Krađa identiteta

  Pozdrav svima, netko je na moje ime u tcomu napravio novi pretplatnicki ugovor te preuzeo mobitel. Situaciju sam otkrio slucajno u tcentru takoder saznajuci da je cijela stvar u procesu prisilne naplate zbog duga. Prijavio sam policiji i azopu dok se ostale sluzbe prave lude na moja pitanja te na trazenje moguce pomoci. Cijela stvar se odvila u Bjelovaru dok je moje prebivaliste u Zagrebu i u zivutu nisam bio u Bjelovaru. Puno je stvari na ugovoru nelogicno... nepostoji niti jedan potpis niti jedan prilozeni dokument iz tcoma me vrte u krug i ograduju se od svega te me cijelo vrijeme preusmjeravaju na pisane prigovore. Zanima me moze li se podici kazneni postupak protiv tcoma te imali to uopce smisla? Vrlo su neprofesionalni svaki agent ima druge informacije, neki su mi se smijali preko telefona itd... unaprijeh hvala na pomoci
×