Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Samo Valentina

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Imovinsko pravni odnosi

  Razvrgnuće suvlasnista vec postoji tocno se zna koji je ciji dio te je svatko upisan kao vlasnik na svoj dio.. Papire sam predala odvjetniku koji je reko da idemo mirnim putem tj poslo im je dopis da me puste u moj dio.. Dopis je poslan krajem 3 mj i jucer ga zovem kaze nema nista novo jos nije dobio odgovor od njih.. Koji im je zakonski rok za odgovor??
 2. Imovinsko pravni odnosi

  Molim vas moze li mi netko odgovorit.. Moja prica pocinje 2009 god kada mi umire suprug.. Njegov dio nasljedujem ja te isto ustupam maloljetnom zajednickom djetetu.. Svekrva svoj dio tj 1/5 prepisuje susjedima kao darovni ugovor.. Dok su bili zivi i muz i svekrva suvlasnistvo medu njima je razvrgnuto te kuca podijeljena.. Svatko ima svoj ulaz (katnica) kako je muz umro prije svekrve tj njegove mame ja tamo nisam mogla bit jer zena nije sva svoja.. Kad je ona umrla 2013 g pokusavam se vratit te bivam otjerana od policije i susjeda koji su uselili u komplet kucu.. Kud sta I kako jer sam od tada podstanar a oni se tamo sire 🤔 Lp
×