Jump to content

zliniko

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. pozdrav mozda bi mi neko pomogo za objasnjenje za nistetan darovni ugovor,darovatelj je moj otac poslije smrti pokrenuo tuzbu brat posljie 27 g mogoje pokrenut dokje otac bio ziv svi imaju darovne ugovore samo je moja nekretnina interesantna ako se moze ugovor je pisan kod odvjetnika a ovjeren na sudu 10 pr0sinca 1993 g. imam tuzbu od brata isestre da nije u formi javnobilježničkog akta i da nisam u posjed , od 1993 nije bilo javnih biljeznika a u posjed sam uvjek i prije darovnog ugovora . a darovanom nekretninom gdje jeoj pripada zemljiste, okucnicom, i gdje je darovatelj darovao zemljiste i suglasan i dozvoljava dogradnju na postojeci objekat gradnju obiteljske kuce pise u darovni ugovor dobivena gradjevinska dozvola i gdje je izgradjena kuča kako je sud donjeo odluku za staviti mlombu kad ugovor proveden nasudu placeno sve i u upravi prihoda i dobiven zk ulozak odma kako je sutkina prihvatila neosnovanu tuzbu zar nije procitala kad je pisan ugovor a ne prihvatila nije po javnobiljeznicku formu i stavila blombu kako je moguce zar nije primjetila laž tuzitelja i u roku 3 dana stavila blombu ljudi ovoje nemoguce neko mi mozda moze reč sta misli o ovom ugovoru i kako bi od priljke trebala biti žalba pozdrav
  2. tako normalno kupac mora isplatiti dugovanje zablježbu kod javnog biljeznika i brisanje zabiljezbu, kako je kod javnog biljeznika dobio zabiljezbu tako i brisanje poslije isplate. u ugovoru piše zabilježba do isplate toje garancija zabiljezba
  3. zbog čega je rizik po vama neznam u ugovoru pise kamate idu do isplate nema zabrana prodaje pa zato nevidim rizik. zahvaljujem na pomoč sad sam se setio za pomoč hhhaaa pozdrav.
  4. zašto nebi kupili ako bi isplatio dugovanje sa kaparom koji bi mi dao kupac stana, nema veze koliko je dugovanje ili ima veze,mogu i drugu pozajemicu uzeti da samo neuzme dotičina osoba ako zatreba makar prodaču za dugovanje nekome a šta mislite vi hvala.
  5. ispričavam se još jedno pitanje, kad je sve tako crno novi kupac ide verojatno za utkup nekretninu ja je prodajem dabi podmirio dugovanje dali on može sprečiti da nemogu prodat dotičnu nekretninu to jes etažu, i još jedno mogu li za dugovane dati zmjenu drugu nekretninu u istoj kuči ako dodj do prisilnu naplatu, hvala vam puno.
  6. uredu ustupio ili tražbine pokušao naplatiti , ali uopče nije od mene potraživao naplatu niti sudski niti osobno niti mije reko da si rijesimo dugovanje,koga bi sad trebao tužit prodavatelja ili kuoca dabi učinili ništavnim ugovorom.
  7. unaprijed vam hvala ,samo mi na ono stosam vas pitao štobi ja trebao učinit nakon svega onog, tuziti oboje jer me nisu pozvali na dogovor za naplatit dugovanjepozdrav.
  8. pozdrav znam za kamate idu a ne liftarske , postoji li mogučnost tužiti se i iči na dogovor za smanjene duga jer ja sam prevaren , oprostite vi ste mi rekli da vam kazem za naš ugovor pa mi niste ništa o tome rekli hvala.
  9. pozdrav provedena je zabiljezba odma nakon 15 dana, ito traje več 4 godine, ali prije 10 dana vidim preko interneta u vlastovnici u zabilježbi je drugi otkupio ugovor. mogu li mi otkupit ako im nevratim dug ili se moram tuzit za veliku kamatu u ugovoru piše kamate idu sve do isplata duga .javni biljeznik mi je onda reko da ja mogu prodat stan i vratiti dug ja i na tome radim ali malo teže sa prodajom hvala.
  10. pozdrav. ispricavam se mozda nisam na pravom mjestu objavio priču, imao sam u najmu poslovni prostor dugo godina ali sve slabije sam poslovao , ali nadao sam se dabi otkupio doticni prostor , jer mije obecavao vlasnik da imam povlasticu za otkupit , i kad nisam mogo plačat najamninu dao sam u zalog stan dog mu ne isplatim stavio je sa kamatom od dvanajest posto sastavio je sa javnim biljeznikom jer jasam u doticnog imao povjerenje 20godina smo saradjivali, bez problema sam potpisao bez da uopce procitam mozete mislit poverene, bilo bi normalno ali ima svakakvih posle toliko godina ispast neposten, kad sam sve ptpisao dugo godišnem najmodavcu dao mi je odkas i ostao sam na ulici plus i duzan, zar nije razmišljao kako ču mu vratit . i cekao sam da tuzi za prisilnu naplatu nije to činio bojao se da nebi ga ja optuzio na sudu za prevaru , štoje sad najgore on je sada prodao ugovor o pozajemici drugome, mene nije uopče obavjestio niti on a niti otkuplivač pitam se kako su mogli, štabi trebao radit koga bi trebao najprije tuzit . moze li mi ko na sve ovo pomoč hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija