Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Tomislav_28

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Neprijavljivanje članova kućanstava za potrošnju vode

  Puno hvala na odgovorima, u svakom slučaju nema nekog zakonskog rješenja tj prijave nadležnoj instituciji nego je jedino rješenje smjeniti sadašnjeg predstavnika.
 2. Neprijavljivanje članova kućanstava za potrošnju vode

  Predstavniku stanara je usmeno rečeno da je očito da broj nije realan te da prijavi sve članove prije skoro 2 mjeseca. S obzirom da ništa po tom pitanju nije napravljeno zanima me koji su mi daljnji koraci.
 3. Neprijavljivanje članova kućanstava za potrošnju vode

  To je odrađeno prošli mjesec ali se na to oglušio te je stanje i dalje isto.
 4. Pozdrav, zanima me kome se žaliti na predstvnika stanara u slučaju kada nije prijavio sve članove u stanovima? Naime u zgradi postoji 61 stan a prijavljeno je 84 članova te su računi za vodu (zajedničko brojilo) jako visoki. Predstavnik stanara je porukom na oglasnoj ploči obaviješten da je uočen propustali se na sve oglušio te broj članova stoji. Molim savjet kome se obratiti. Hvala unaprijed.
×