Jump to content

pekinezer91

Korisnik
 • Broj objava

  12
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Psihosocijalni tretman

  Pozdrav, evo odazvao sam se pozivu sudu i bio sam na opcinskom sudu, prekrsajni odjel. Znaci ovo je prekrsajni postupak. Sa sobom sam uzeo i presudu koju sam dobio tj. 3000 kn kazne jer se nisam odazivao na tretmane. Objasnio sam im kako sam vec dobio presudu za to, pitao sam dal je mozda neka greska, kazu da nije, nego da neznaju dal je presuda pravomocna ili ne, a lijepo pise da je. Dobio sam sluzbenu biljesku u kojoj izmedu ostalog na kraju pise: "Provjerit ce se uvidom u evidenciji o kaznjavanju i u sustav JCMS dali je navedena odluka pravomocna. Nakon uvida u cit. presudu, ista je preslikana i ulozena u spis." Dal zna neko sta bi sad sljedece mogao ocekivat? Opet neki poziv ili rjesenje ili nista? Sud kaze mozda nista, ali je nesto spominjala i policiju, dal mogu oni opet izdat nalog za privodenje posto sam se uredno odazvao pozivu na sud, znaci nisu me oni morali vozit.
 2. Psihosocijalni tretman

  Pozdrav jos jednom i hvala na dosadasnjim odgovorima. Zvao sam sud i rekao da nemam novaca za prijevoz i da nemogu doc do suda. Stvarno nemam novaca i loseg sam imovinskog stanja, ali kazu da to nije opravdanje. Dal to stvarno nije opravdanje? Ako ne dodem sam, bit ce izdan nalog za privodenje. Ako ne skupim za put do poziva na sud i ako do toga stvarno dode, zanima me dal mi moze neko odgovorit koliko se onda ceka taj nalog da sud posalje policiji i otprilike za koliko vremena se mogu nadati policiji da dodu do mene i odpelju me na sud? Dal odmah drugi dan ili kako to ide?
 3. Psihosocijalni tretman

  Ja moram na taj psihosocijalni tretman zbog nasilja u obitelji, kojega po mom misljenju nije ni bilo, mala svada sa mamom, ali tako je sud presudio.
 4. Psihosocijalni tretman

  Zaboravio sam pitati, poziv je potpisan od Vise sutke savjetnice, sto bi to znacilo?
 5. Psihosocijalni tretman

  Pa neznam, ja sam dobio presudu ove godine od opcinskog suda u Rijeci, sa stalnom sluzbom suda koji se nalazi u mom mjestu i na koji sam se odazvao, to je kazna 3000 kn jer se nisam odazivao na termine psihosocijalnog tretmana, i mislio sam to je to. A sada sam dobio poziv sa drugog opcinskog suda u Rijeci za izvrsavanje zastitne mjere psihosocijalnog tretmana i jos pise ako se ne odazovem da ce bit izdan nalog za privodivanje, ako to pise to dal je to nesto ozbiljnije? Jer ako se na ovom sudu ne pojavim, bit cu priveden. A sve za istu stvar, za taj psihosocijalni tretman. Dal mogu ti sudovi nesto pogrijesit, neku gresku napravit?
 6. Psihosocijalni tretman

  Mozete pojasnit? dal ima veze sa mojim gornjim pitanjem?
 7. Psihosocijalni tretman

  Hvala na odgovoru. Dal ima jos kakvih sankcija ako te policija vozi npr. pritvor ili tako nesto?
 8. Psihosocijalni tretman

  Ovo prvo sto sam dobio presudu kazna je bila 3000 kn koju nisam platio, ali pise ako se ne plati da ide ovrha preko FINE., kaznu sam dobio jer se nisam odazivao na tretmane. Ovo sad sta sam dobio pise pozivate se na izvrsavanje zastitne mjere obveznog psihosocijalnog tretmana i jos pise ako se ne odazovem da ce biti izdan nalog za privodenje, u prvom mjeri to nije pisalo, i ovo moram ic bas na sud, a za prvu mjeru sam trebao ic u UZOR udrugu.
 9. Pozdrav, nadam se da mi mozete pomoci.Dobio sam od prekrsajnog suda i visokog prekrsajnog suda mjeru obveznog psihosocijalnog tretmana. Posto se nisam odazvao na zakazane termine, dobio sam kaznu 3000 kn od lokalnog prekrsajnog suda( u mjestu u kojem zivim).E sad, neki dan mi je dosao poziv za na drugi prekrsajni opcinski sud(u mjestu u kojem ne zivim) u kojem pise da se moram pojavit radi izvrsenja mjere obveznog psihosocijalnog tretmana i ako se ne pojavim da ce bit izdan nalog za privodenje.Moje pitanje je posto sam vec dobio presudu i kaznu od 3000 kn, zasto mi je opet dosao poziv ? Dal je mozda to greska ili nigdje ne pise da sam vec dobio presudu?Hvala na odgovoru.
×