Jump to content

profilaa121

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Parnicni postupak..dokazivanje prava vlasnistva nad nekretninom
  2. Postoji li rok u kojem sudac mora pozvati stranke na prvo rociste?
  3. Postovanje..gdje se moze vidjeti tko je bio upisan na nekretninu prije prijenosa vlasnistva na istu?Radi se o nekretnini koja je izgradena 1981.i tada zelim saznati tko je bio upisan na nekretninu
  4. Postovanje svima Na nekternini koja je 1/2 pripadala ocu ..a 1/2 stricu..upisala se treca osoba..te su sada vlasnici 1/2 ta osoba i 1/2 stric...nitko nije obavijestio prvu osobu o promjeni..kako je to moguce?
  5. Zanima me placa li u slucaju gubitka spora HRVI troskove suda?
  6. Moze li se smatrati oporukom zvucni zapis osobe
  7. Nakon smrti strica svu imovinu je naslijedila njegova supruga..umro je bez oporuke,a nisu imali djece..Zanima me je li strina trabala pozvati njegovu bracu i sestre na sud na ostavinsku nakon njegove smrti.
  8. Pozdrav Kupili smo trosjed ima 2 mj.u Lesnine i dovezli ga kuci..Kad smo ga namontirali vidjeli smo da se rukonasloni klimaju uzasno.Odmah reklamiram i saljem im mail.Naravno u salonu je bilo sve cvrsto.....Nakon mjesec dana dolazi njihov monter na i uvidaj i vidi isto da se sve klima..Javlja mi da ce mi se obratiti njihov referent od kojeg ni traga ni glasa..Monter mi kaze da ce mi ponuditi zamjenu za isti ili neki drugi trosjed..zanima me mogu li traziti povrat novca?
  9. otac je dao na plod uzivanja svoj dio kuce svom bratu koji je nedavno umro.Zanima me kako otac moze sada vrati taj dio na sebe?Takoder me zanima moze li taj dio naslijediti bratova mu supruga?
  10. profilaa121

    krađa

    postovanje slucajno sam ukrala artikl..odnosno ostao je u kolicima dok sam spremala ostalu robu i nisam ga platila...da li postoji sansa da me otkriju..hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija