Jump to content

jerko90

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Upit o ovrhama

  Pozdrav svima, trenutno imam dvije blokade, jedna je 5000 kn druga 10000, imam zasticeni racun i uredno mi skida svaki mjesec. Prijeti mi ovrha od Amexa u iznosu od 40 000 kn, te nisam siguran da li cu moci nastaviti placati jedan kredit uz to sve. Zanima me da li će oni svi čekati u redu dok se npr ne naplate sami preko dijela koji mi skida mjesecno ili postoje neki drugi načini? Hvala!
 2. Blokada računa (više ovrha)

  Ok, ali ja prije toga budem obaviješten na neki način ili oni samo mogu doci doma bez ikakve najave? Koliko se u pravilu čeka na tako nesto? Hvala
 3. Blokada računa (više ovrha)

  Postovani, imam jos jedno pitanje. Dakle imam blokadu od 10 000 kn, odnosno dvije po 5000 kn. Otvorio sam zasticeni, odbilo mi je sad nekih 1400 kn za ovrhu ostalo na zasticeni, prijeti mi jos jedna blokada od 14 000 kn. Mene zanima da li ja sada to mogu odplatiti sada ovako da mi svaki mj skida tih 1400 kn dok ne otplatim sve? Bez da mi ide neka zapljena pokretnina i slicno? Hvala
 4. Blokada računa (više ovrha)

  U redu, hvala vam puno na ovim informacijama.
 5. Blokada računa (više ovrha)

  To nisam znao, ali trenutno imam blokadu od 10,000.00 kn. Onda se to jos moze rjesiti?
 6. Blokada računa (više ovrha)

  Hvala, onda je najbolje prepisati moj dio natrag na mamu...
 7. Blokada računa (više ovrha)

  Hvala, nekretnina je na meni 1/2, a druga polovica na mami, ali nije etazirano tako da se ne zna ciji je koji dio kuce. Kuca vrijedi najmanje 100.000,00 eura. Oni mogu sjest na tu nekretninu iako je iznos tako mali?
 8. Blokada računa (više ovrha)

  Hvala na odgovoru, znaci ako je glavnica nekog duga veca od 20.000,00 kn oni mogu uzet nekretninu ili? Takodjer, dok drugi cekaju na red za naplatu mogu sjest na pokretninu? Da li prije idu neke opomene ili slicno?
 9. Poštovani, U problemima sam do grla ni sam ne znam kako se izvući. Dakle situacija je ovakva: Jučer mi je na račun sjela blokada od Fine, dug je cca 10.000,00 kn (brze internet pozajmice), međutim prijeti mi još jedna ovrha (također brza pozajmica preko interneta), te imam i kašnjenje kod AMEXa nekih 2 mjeseca. Imam jedan kredit koji mi se skida sa plaće (administrativna zabrana), te drugi koji se skida trajnim nalogom. Nemojte me ni pitati kako sam se uvalio u sve ovo skupa. E sad mene zanima što mi je činiti? Otvoriti zasticeni racun pa nek skida sve polako redom ili? Kako ce se naplacivati kredit? Drugo što me zanima je to da sam vlasnik 1/2 nekretnine, te automobila. Da li mi mogu oni sjesti i na to ako otvorim zasticeni racun? Hvala unaprijed ako netko moze dati neki savjet!
×