Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Jasna65

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Jasna65

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

29 pregleda profila
 1. Pozdav! U prvom odgovoru dobila sam informacijuda imam pravo na naknadu za tjelesno ostečenje i da popunim zahtijev za priznavanje prava. Molim vas da mi objasnite kome da se obratim za ostvarivanje tog prava jer sam u mirovinskom dobila informaciju da nemem nikakvo pravo na naknadu jer nije prof. oštečenje ili povreda na radu. Kako mi se zdrav. stanje pogoršava novi nalazi lošiji, kad mogu ponovo na povjerenstvo za Oštečenje? Po zadnjem rješenju imam tjelesno oštečenje od 70%, zato me zanima gdje i imam li uopće pravo na bilo kakvu olakšicu, ili jednostavno ako znadete odvjetnika iz tog područja. Hvala.
 2. Pozdrav! Koja je onda svrha povjerenstva ili komisije za utvrđivanje tjelesnog oštečenja ako ne mogu ostvariti nikakva prava ili olakšice (naknadu) ili je to jednostavno neka forma koja ništa ne vrijedi. Ako imam oštečenje 70% i još trebam 5 god. raditi do mirovine ili biti invalid 110%. ili umrijeti na poslu.
 3. Pozdrav Mogu li možda u Prijevremenu mirovinu ako ostvarim jedan uvjet a to je 34 god staža tj. za 2 god.
 4. Lijepi vam pozdrav. Molim vas da mi dadete savjet vezano za stjecanje prava na prijevremenu mirovinu. sa danom 10.05.2019. navršila sam 32 god staža a imam 54 god. Na komisiji za tjelesno oštećenje utvrđeno mi je oštečenje od 70% imam li kakva prava po toj osnovi i kako ih ostvariti. Hvala vam.
×