Jump to content

Tocodis

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Tocodis objavio

  1. Aha, jasno. Pardon, zbunila me zadnja rečenica it prethodnog posta. Pričao sam sa par "pravnika" sa posla koji su me uvjeravali i da u slučaju darovnice moramo ja ili žena buduća platiti 3% od polovice procjenjenog iznosa uz sve ostale troškove upisa i sl. što nije na kraju tako malo iznos i to mi nije bilo baš najjasnije. Zato sam postavio pitanje ovdje čisto da vidim. Hvala na pojašnjenju.
  2. Toga sam se i bojao. Što sam god pogledao nisam mogao naći opciju gdje bih bio oslobođen poreza u slučaju naknadne podjele. Hvala Vam na odgovoru.
  3. Pozdrav. Imam jedno pitanje vezano za podjelu vlasništva na stanu nakon kupnje stana. Znači, planiram ove godine kupiti stan i upisati vlasništvo na sebe u potpunosti. Kada se djevojka i ja oženimo za godinu-dvije-tri kakva bi bila procedura za prijenos pola vlasništva na toj nekretnini na nju ? Plaća li se u tom slučaju porez na promet nekretninama? Postoji li nekakva jednostavna i "financijski lakša" opcija za odraditi to ? Pozdrav i hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija