Jump to content

nepoznato_ime

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Primjer prijedloga za povećanje alimentacije

  Hvala puno Svjetlana1705.
 2. Primjer prijedloga za povećanje alimentacije

  Znači, situacija je slijedeća: dijete nije ušlo po godinama u slijedeći razred već je otac djeteta lagao o plaći pošto smo išli na 'Sporazumni razvod braka', ročišta nije ni bilo. Sud poslao nakon 6 dana 'Rješenje o razvodu' i priklamali 'Plan zajedničke skrbi' sa iznosom alimentacije prema plaći za koju je izjavio u CZSS-u. Uglavnom, nisam se baš snašla u procesu pa me sada zanima na što se mogu pozvati da to ispravim?
 3. Primjer prijedloga za povećanje alimentacije

  Poštovani, Zahvaljujem na odgovoru. Kakvim dokazima? O njegovoj plaći? Dokaza nemam jer bih onda kršila zakon, zar ne? Zanima me kako izgleda primjer 'Zahtjeva (tužbe) za povećanje alimentacije' i da li mogu zatražiti sud da sami provjere njegov iznos plaće? Unaprijed hvala.
 4. Primjer prijedloga za povećanje alimentacije

  Pozdrav svima, Molila bih savjet iz vlastitog iskustva ili/i pravnog. Znači otac djeteta je iznio na Centru za socijalnu skrb netočan iznos plaće i prema tablici plaća manji iznos od predviđenog. Ni Centar ni sud nisu provjeravali točnost njegovih navoda te je presuda postala pravomoćna (moja greška što nisam na vrijeme reagirala ali bila sam tada u totalno drugom svijetu). Vidim da se spominje neki postupak za novo utvrđivanje iznosa alimentacije i Primjer tužbe pa bih molila da mi se proslijedi na PP i opiše procedura. Da li je to tužba u pravom smislu riječi sa ročištem ili samo predajem u pisarnicu te sud provjeri i donese novu odluku? Spominju se dokazi? Zar ne bi trebao sud, s obzirom da ima ovlasti utvrditi pravi iznos plaće? Ne želim uplitati/plaćati odvjetnika pa bih voljela sama riješiti. Unaprijed hvala.
×