Jump to content

Anci66_6

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. DOBIVANJE VIZE- SAD! UZ KAZENU EVIDENCIJU! Molim pomoć

  Znaci po Vama na temelju šta mi treba da tako onda i napravim? Jel znate dali oni to dodatno provjeravaju? Nedavno sam vadila potvrdu o nekažnjavanju i dobila sam je, nije starija od 6 mj jel se može to priložiti? U slučaju ako se prilozi čista potvrda i u međuvremenu nije, dali je to problem onda( u smislu da se tada predaju cisti papiri)? Jos bi Vas zamolila ako nije problem da mi pomognete oko tog kaznenog naloga. Ugl radi se preprodaji robe na internetu gdje se nekolicina našla kako su uplatili robu, a nisu je dobili. U stvarnosti za njih par je to točno jer osoba koja je inicirala prijavu se prijetila kako ima vezu, kako će ona to pogurati,vrijeđanje... Itd.- prijepisku tih razgovora imam. Međutim, u tome svemu ajmo reci osoba i ja koja smo prodavali robu nismo poslali jer su čak došle i na vrata gdje su neke i dobile onda, a ova osoba koja je išla preko svog inspektora sa njih 4 još nije dobila čisto iz eto razloga cijele situacije ( sto eto nije ispalo dobro). Njihov dokaz je uplata na racun. Ja nemam čak ni potvrdu o slanju ovih par sto je i poslano jednostavno nisam to čuvala jer to je sve bilo prije 2god. Prije god dana sam bila na razg u policiji po Prijavi , rečeno mi je da se branim šutnjom sto sam tako i napravila. Sada je došla ta presuda, radi se o 1750kn, 2 god uvjetno. Dali postoji neki način da se to pobija? Ili neki drugi pravni lijek na šta bi se moglo pozvati? Ja nisam kažnjavanja niti ta dr osoba do sada. Molim Vas neki savjet jer bez obzira koliko i jesmo krivi, htjela bi to pobiti jer zbog gluposti imam samo problema a nisam bas 100% krivac u tome svemu.
 2. Poštovani, molim pomoć da mi netko rastumači. Dobila sam kazenu presudu( nalog) za kazneno dijelo prevare( radi se o predmetu sa još jednom osobom, vrijednost svega je 2000kn). Ako pustim bez žalbe kazna je 6mj zatvora koje je pretvoreno u 2 god uvjetno. Inace prije ovog nisam kaznavanja niti imam prekršajne prijave ili kazne. Trebala bi mi viza za Ameriku koja je turistička koliko se razumije Ugl. išla bi kod dečka koji ima tamo državljanstvo. Ako mi može malo netko rastumačiti šta da napravim. Dali kod vađenja vize trebaju potvrde o nekažnjavanju i evidencija? Ako pustim da presuda bude pravomoćna to se onda vidi u potvrdama? Ili da uložim žalbu? Ako ovih dana npr. odem izvaditi potvrde i na njima se ne vidi ništa, a u međuvremenu postane pravomoćno dali kod vađenja vize to oni vide, koliko se to sve provjerava i šta bi bilo najblaže da u ovoj situaciji napravim? Unaprijed zahvaljujem
 3. KLEVETA NA INTERNETU- molim pomoć!

  Jel bi mi mogli reci možda na koji način da napišem još jednom administratoru da mi to obrise ( neke članke Zakona na koje bi se možda mogla pozvati)?
 4. Poštovani, molim Vas ako mi itko može pomoći. Na jednoj internetskoj stranici- mojekrpice.hr, davno sam sa prijateljicama prodavala rabljenu robu međutim jedna od cura me uvalila na način da me zamolila da na moju adresu joj uplaćuju novce ( jer nije bas smjela da joj dolaze kući zbog roditelja- tako mi je tada rekla) međutim ona tu robu nije slala ili je poslala kako kome, a uplate su glasile na moje ime. I od tada korisnice te stranice su pisale objave spominjunuci moje ime i prezime, da sam Lop, prevarant Itd. U slučaju da su neke korisnice u sljedećem periodu bile prevarene opet se spominjalo moje ime i tako u krug. Zbog toga sam dobila otkaz na ozbiljnom poslu, obratila sam se administratoru stranice koji je Reko da će to izbrisati međutim nije i još je objavio temu kako sam to tražila di su korisnice i dalje svašta pisale. Slala sam zahtjev na Google nešto je obrisano a nešto je ostavljeno i nezele obrisati. Molim pomoć na koji način se to može obrisati i kome da se obratim? Unaprijed zahvaljujem
 5. Poštovani, bila sam u radnom odnosu kod poslodavca (Ugovor na određeno), od 30.4.2018 g- 29.09.2019 g. 29.09.2018 g. sam dobila otkaz sa otkazni rokom od 7 radnih dana koji nisam trebala odraditi. Molim Vas informaciju koliko dana iz tog radnog odnosa imam pravo na godišnji? Dali sa današnjim danom mogu potraživati isplatu ili sam zakasnila? Unaprijed zahvaljujem, Lp.
×