Jump to content

Nefertiti01

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Porezni dug-ovrha nekretnine . Stecaj ??!

  U redu koje pravno rjesenje imam ,da li tu zastupa gore spomenuta zastara ,mogu li ikako sprjeciti ovrhu ako vratimo samo glavnicu ili nesto ?
 2. Porezni dug-ovrha nekretnine . Stecaj ??!

  Doslo je sudsko pismo o Ovrsi ,medutim nekako je to ona usporila sanirala u zamjenu za trecu nekretninu ( koja ocito nije podmirila racun jer i dalje iznos raste). Porezna nije upisana jer nekretnina puno vrijedi a dug jos toliko ne iznosi. Medutim sto zakonski mogu napraviti ( ja sam nezaposlena studentica i nemam novca da to podmirim).
 3. Porezni dug-ovrha nekretnine . Stecaj ??!

  U pravu ste. Krivo sam napisala.Tocno dugovanje d.o.o. je : dug dopirinosa za obavezna osiguranja 155000( medutim ona godinama,tj 7 godina od zatvaranja poduzeca ne radi i stvarno ova cifra je narasla),23000 je porezi na dohodak. postoji li nacin da se sad proglasi stecaj ili neki drugi ?
 4. Postovani molim Vas za adekvatan savjet. Naime majka mi je vlastitu tvrtku zatvorila,u trenutku zatvaranja ima 23 000 kn duga za mirovinska osiguranja,koja su se s kamatama popela na 178 000 kn. Postoji li mogucnost proglasenja osobnog stecaja ili drugog postupka kako bi se to sprjecilo ? Dalje moze li se na istoj nekretnini otvoriti obrt za iznajmljivanje ( pa da tako pokusamo otplatiti dug ?)? lp hvala ukoliko odgovorite
×