Jump to content

prekrsiosamzakon

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je prekrsiosamzakon objavio

  1. Znači kod mene od dana počinjenja prekršaja jer sam taj daj dobio prekršajni nalog. Hvala puno na pomoći i sorry na ovolikom pilanju ali mi je trenutno jako bitno!
  2. Znači isto tako postoji mogućnost da me na graničnom prijelazu pri ulasku u RH samo privedu?
  3. Da li bi se to prikazalo prilikom provjere? Jer sam prije nekih 7 mjeseci provjerio preko prijatelja koji radi na graničnom prijelazu RH, te mi je rečeno da stoji samo neplaćena prekršajna prijava.
  4. U vrijeme prekršaja sam imao adresu u RH, međutim na tu adresu nikad nikakva obavijest nije došla
  5. A postoji li mogućnost da se novčana kazna pretvorila u zatvorsku bez da sam ja dobio ikakvu pisanu obavijest o tome? Još jedna činjenica je da ja imam državljanstvo RH, ali nemam prebivalište na području RH.
  6. Znači oni mogu samo sjest na račun u banci i to je to?
  7. Lijep pozdrav, imam neplaćenu prekršajnu kaznu za posjedovanje opojnih droga iz 2019. godine, sad me zanima postoji li neka mogućnost da mi prilikom prelaska graničnog prijelaza pokušaju naplatiti tu kaznu ili nešto slično? Napomena, nisam bio na sudu zbog prekršaja, uručen mi je obavezni prekršajni nalog i ja se nisam žalio na odluku.
  8. A postoji li neki način da ja kažem da ću platiti kaznu ili nešto slično, ali da trenutno nisam u mogućnosti zbog financijske situacije?
  9. Hvala na odgovoru! Zanima me kakvu ovrhu mogu potegnuti preko Fine s obzirom da ja nemam otvoren račun u RH?
  10. Lijep pozdrav, prije neka dva tjedna sam na jednom festivalu zaradio prekršajnu prijavu i izricanje kazne od 5000kn + 500kn na licu mjesta zbog posjedovanja amfetamina. Upoznat sam s tim da sam u roku od 8 dana mogao platiti 2/3 izrečene kazne, s obzirom da to nisam učinio, postoji li neki rok u kojem moram platiti tu kaznu, hoću li dobiti ikakav poziv na sud jer nisam platio kaznu u roku od 8 dana i koji bi točno slijed događaja mogao biti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija