Jump to content

Petra30

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Možda najbolje i najjednostavnije rješenje... pusti i ne diraj se u tuđi život. Pričala sam u međuvremenu s nekoliko susjeda, čini se da dijelimo mišljenje.
  2. Hvala na odgovoru, ali ipak nemam namjeru osobno ništa pokretati jer smo malo mjesto u kojem svatko sve zna i sve vidi. Pa tako i dotični, po onome što znamo, jako je dobar s lokalnim policajcima. Tako da ne vjerujem puno u nekakvu korist od prijavljivanja. Ionako to nije već nekoliko godina radio, sad je to bilo nekoliko dana za redom i sad ga opet nema već tjedan dana. Čini se da ga nešto spopadne svake prijestupne godine, radi to par dana i onda prestane. Čini se da je najpametnije jednostavno ga ignorirati.
  3. Poštovani, ne znam je li netko negdje već pitao nešto slično, nisam sigurna niti da li je ovo pravo mjesto za takvu temu, ali eto, pitam, pa ako treba premjestite. Uglavnom, jedan naš sumještanin na prozoru svoje kuće često stoji gol i povremeno nateže "veseljka", ali najčešće kad u blizini prolazi neka žena ili cura. Čini se da baš čeka da neka od njih naiđe i prođe dovoljno blizu tako da ga sigurno može vidjeti, pa onda izađe na prozor sasvim gol i pokazuje se. Mislim, ne djeluje opasno, ne djeluje agresivan i ne mislim da bilo koju od nas žena direktno ugrožava na taj način. I ja sam ga vidjela dosta puta jer stanujem u svojoj kući samo stotinjak metara dalje. Ne znam kako se pravilno postaviti prema njemu, nije vani na javnoj površini nego ipak unutar svoja 4 zida. Vaš savjet? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija