Jump to content

Simon23

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Kaze djed da su mu dolazili prošle godine na vrata, ne sjeca se da je nesto potpisao. Ako je potpisao znaci nemozemo nista napraviti?
  2. Bili smo vec na policiji i kod odvjetnika. Kazu ako se utvrdi da je taj njegov potpis da sve pada u vodu, da mora platiti. A osoba taj.djelatnik na ugovoru protiv njega podici privatnu tuzbu. Tako su nam rekli.
  3. Molim vas ako mi možete pomoći, naime dudu mi je došla ovrha u iznosu od 13.000 kn od strane EOS Matrixa, dug je prodan od strane Hrvatskog Telekoma. Navodno su u pitanju 2 nova broja i 2 skupa uređaja. Dobili smo ugovor navodni od EOS Matrixa. Vidi se ime djelatnika tko je napravio ugovor, svi podaci na ugovoru od moga dide su krivi osim broja osobne i OIB-a. Međutim ono što je najstrašnije ima kopija didove osobne i njegov potpis. Dida kaze da nista nije potpisivao a prošlo je od sklapanja ugovora 1 godina i 3 mjeseca. Pitanje: 1. Pokrenuti tužbu protiv djelatnika, moguće je da je krivotvoren potpis!? 2. Što ako je stvarno didov potpis a krivi su podaci adrese? Jeli to znači da nema smisla tužiti tu osobu? 3. Jeli sudu samo bitno da utvrdi jeli stvaran potpis ili ne. Pa na temelju toga može presuditi. 4. Imala li pomoći ako je potpis stvaran? Jer djelatnik može reći ne sjećam se gospodina? Hvala Simon
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija