Jump to content

Nikolina2688

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala Vam puno na pomoći i savijetu. Nadam se da ce sve proci dobro i bez komplikacija. Lijep pozdrav za Vas Borbena7 !
  2. Dal se broje i nedjelje iako nam nedjelje nisu radne?
  3. Znači ja sam napisala otkaz da s danom 15.07.2019 god dajem otkaz, firma je tu pošiljku preuzela 15.07.2019 god u 8:00 ujutro. Dal mi otkazni rok tece od 15.07.2019? Zadnji radni dan mi je 31.07.2019? Možda su pitanja malo glupa ali nemam nikakvog iskustva sa ovakvim stvarima..
  4. U ugovoru mi piše otkazni rok 15 dana. Dali mogu imati problema po tom pitanju sada? Dali može tvrditi da nije vidjela otkaz
  5. Hvala Vam puno na interesu za moju objavu. Dala sam redovni otkaz s otkaznim rokom od 15 dana. Poslala sam tako da se firma mora potpisati kod preuzimanja, tako da imam dokaz iz pošte da je preuzeto, ali na žalost nisam dobila povratnicu jer sam slala opcijom "uruci osobno primatelju" znaci nije mi se ništa vratilo samo imam izvještaj da je firma preuzela paket i potpisala kod preuzimanja. Molim pomoć.
  6. Poštovani, Molim Vas za pomoć! Otkaz sam dala 15.07.2019 godine (pismeni naravno) i poslala sam ga poštom da se uruči osobno primatelju (mojoj firmi) kako bih imala dokaz da je moj otkaz stigao(pracenje paketa i potpis kod preuzimanja). Živim u ZG a sjedište firme je u Splitu. Muci me sljedece, šefica preko telefona 16.07.2019 godine govori kako ona još "nije otvorila moju poštu" . Zanima me dal sam po bilo kojoj točci ugrožena, dali može osporiti otkaz, dali može na bilo koji nacin tvrditi da nije vidjela na vrijeme,da je u kuverti bilo nešto drugo, da mi produži otkazni rok ili nešto još gore, ne rastajemo se baš u najboljim odnosima i iskreno ne znam što mogu ocekivati. Dal je poslodavac dužan potpisati moj otkaz ili dokument vrijedi sam za sebe s mojim potpisom? Koje mi je dokumente poslodavac dužan uručiti u ovom procesu? Možete me uputiti malo u moja prava? Očajna sam i u strahu, selim se za Njemačku imam samo 22god i nemam iskustva s otkazom a bitno mi je da sve ide po planu. Hvala Vam puno na svakoj pomoći!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija