Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

MikulaMali

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pao s 2x jointa (oko 1 grama marihuane)

    Pošto nikad nisam bio na sudu, jeli mi možete reći kako to izgleda, jeli je to velika prostorija popunjena ljudima ili je mala, više kao učiteljev kabinet. Tko će još biti u prostoriji osim mene i sutkinje?
  2. Poštovani, bio sam uhvaćen s posjedovanjem trave prije par dana, na početku je došla policija i upitala imamo li išta što ne bismo smjeli imati, moja prirodna reakcija je bila ne, no kasnije sam izvukao i stavio na auto kutiju cigareta u kojoj su bila dva jointa. Jeli to moje laganje može utjecati na presudu, što mogu očekivati, koju vrstu kazne i mjere, 18 godina napisao maturu, financijski neovisan, upisao ekonomski fakultet redovno i odlučio proslaviti pušenjem trave. Kad mogu očekivati poziv na sud i hoće li me se ispitivati otkud mi to, gdje sam to nabavio zbog toga što su me pitali u postaji otkud mi to. Koja pitanja se najčešće upućuju osuđenom kod tih stvari? Hoće li policajci koji su me uhitili biti prisutni na sudu i postoji li mogućnost da pozovu prijatelje koji su bili sa mnom u tom trenutku kad sam pao s marihuanom. Hoće li izmjeriti naknadno marihuanu ili će ostati samo dva jointa u presudi.
×