Jump to content

Lina2604

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Lina2604 objavio

  1. Na temelju Odluke njihove Uprave i ponude koju su mi poslali. Rekli su da je to dovoljno a sada to osporavaju zbog navodnih neregularnosti koje sam navela. Nitko me nije obavjestio da je Odluka poništena dok nisam došla do njih. Tada su mi rekli da je poništeno i dali Odluku. Nitko me prije toga nije kontaktirao niti pitao da im bilo sto pojasnim. Samo su rekli da je Odluka takva i da je konačna.
  2. Samo o ponistenju odabira mene kao kandidata. Na niti jedan propis se na pozivaju nego samo piše da zbog lošeg početka i neiskrenosti ne bi mogli ostvariti povjerenje u mene i sa mnom raditi.
  3. Poštovani, zanima me sljedeće. Na natječaju za posao prošla sam cijeli selekcijski postupak te dobila ponudu i nakon toga Odluku o zaposlenju. Po toj odluci dala sam otkaz u sadašnjoj firmi te dostavila novom poslodavcu svu dokumentaciju i potvrde koje su me tražili . Nakon mjesec dana od odluke dobivam poziv da dođem kod novog poslodavca na još jednu internu proceduru potrebnu za zapošljavanje. Dolazim tamo na dan koji su me zvali i dobivam Odluku o poništenju mog odabira zbog navodnih neslaganja između CV-a i ispisa iz evidencije staža. Problem je u tome što zbog postupka likvidacije u kojem se nalazi društvo u kojem radim posljednje dvie godine primam plaću preko drugog društva. Pokušavam objasniti gospodi da imam dokaz da je Ugovorom o poslovnoj suradnji sklopljen dogovor između dva društva i da ja nisam ništa lagala o svojem sadašnjem poslodavcu tj. da radim za isto drušvo samo preko drugog primam plaću. No oni mi govore da je Odluka poništena i da zbog gubitka povjernja u mene ne mogu tamo raditi. Zanima me da li je moguće donijeti ovakvu Odluku uz ovakvo opravdanje. Naime ja nisam lagala o svom radnom iskustvu i poslodavcu a jedina greška je ta što nisam naglasila da je zbog likvidacije došlo do promjene isplatitelja plaće. Zanima me nisam li zakonski trebala biti pozvana da se ocitam na uočena neslaganja između CV-a i ispisa staža. Pitala sam zašto me nitko nije obavijestio o donešenoj odluci tjedan dana iako su znali da sam u sadašnjoj firmi u otkaznom roku zbog njih, ali odgovor nisam dobila. Zanima me kakva su mi prava u ovom slučaju i da li sam stvarno napravila takav propust da imaju ovlasti ukinut svoju Odluku mjesec dana nakon donošenja. Hvala. Lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija