Jump to content

Meri6

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Kako onda objasniti i masu slučajeva gdje su bez problema kao i ja produžili samo osobnu iskaznicu nakon i do dvije god isteka, neki i po više, znači da je od postaje do postaje i od službenice i službenika, meni je samo rekla kad je vidila vrjeme isteka auuu i nasmijala se, provjerila i kaže nema ništa, sve čisto možete je produžit bez problema.
  2. Mislim da po iskustvima koje sam dobila u jednoj grupi to pravilo se sve manje upotrebljava, sve u svemu ovaj put sam dobro prošla sad pazit dobro za ubuduče datume isteka dokumenta, ovo mi je šlola.
  3. Evo da javim da i drugi koji imaju sličan problem znaju, bez problema mi produžili osobnu iskaznicu na staru adresu jer me nitko nije tražio ni odjavljivao, bez da sam morala pisati ponovnu prijavu prebivališta, samo uplatnica i slika i riješeno.
  4. Iči ču danas na policiju pa ču vidjeti šta me sljeduje, nadam se da če mi izači u susret nekako pošto moji sad ne žele iči s menom ili mi potpisati zbog tvrdoglavosti, nažalost ali tako je imam obitelj kao da je i nemam, pokušati ču je produžiti na adresu koja mi i piše na osobnoj, nemam drugog izbora kako vidim za sada, ako ne budu htjeli neznam ni sama šta dalje, hvala ti puno na odgovoru.
  5. Kako riješit to s kučnim brojem, da li su mi na katastru dužni ispravit grešku, ako isprave mogla bi se prijavit i bez suvlasnika jer sam na toj adresi od rpđenja bila, znali tuđom greškom mi je na osobnoj krivi broj na šta je mup mahnuo rukom i da ispravim kad osobna istekne, sad sam u stanu od pok strca u kojem udio ima moj otac a otac živi u stanu pored, kuča ima tri stana i svi nose isti kučni broj a ja sam prijavljena bila na mojoj rodnoj adresi, znači živjela sam u stanu svog oca, neznam bi li mi priznali promjenu kučnog broja sa katastra jer ako idem putem suvlasnika i oca jednostavno ne žele iči s menom a živim ovdje konstantno, šta da radim kako dobiti prebivalište, bez osobne sam, neznam više kud se obratit, mislim se otiči u policiju i dati izjavu da tu živim godinama, susjedi mogu potvrditi, da li bi to šta pomoglo kad me oni sad odbijaju prijavit a tu živim I da jučer sam saznala od policajca da više ne vrše terensku provjeru, jer sam htjela dati izjavu da živim tu i tu ali me ne žele prijavit i da li može doči policija da utvrdi da tu doista živim na šta mi je rečeno da su ukinute terenske provjere
  6. Pozz nova sam ovdje, trebam pomoć, naime istekla mi je osobna iskaznica ima 6 mjeseci, razlog neproduživanja je jer nisam na toj adresi jer kad sam vadila osobnu mjenjao se kučni broj i na katastru su mi zeznili dali krivi kučni broj kad sam zatražila promjenu i taj broj mi je ostao na osobnoj, kad sam skužila da je krivi broj javila sam se u pp gdje su mi rekli da nek mi sad tako ostane pa kad istekne osobna da promjenim broj prebivališta, e sad pošto su se zakoni izmjenili neznam šta da radim, živim na toj adresi još uvjek ali kako se sad prijavit na nju jer sad ima više vlasnika i nitko ne želi iči s menom da me prijavi jer misle da mogu ja to sama, staro i zadrto, zanima da li mogu na katastru zatražiti sad promjenu broja pošto su mi oni krivo i upisali broj, prošlo je dosta godina od tada, imam dvije sitne curice i nemogu sad ni dječji ni posao nači ni na burzu rada a hitno mi je, pomagajte, šta uraditi, ne vidim izlaz , ludim od brige.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija