Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

slaslasla

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poljoprivredno zemljiste na moru

    Zahvaljujem na odgovoru, upravu ste radi se o zasticenom obalnom podrucju (provjerila sam zato i je povoljno).Na kraju kako god oduzmem i zbrojim najbolje uzet manje gradevinsko zemljiste na moru ...lijep pozdrav
  2. Postovani .Imam u planu kupiti jeftino poljoprivredno zemljiste na moru .Dvoumim se izmedu 2 zemljista 1.je poljoprivredna parcela blizu mora oko 500 metara kvadratnih uz put i blizina kuca ili drugo malo veca kvadratura isto blizu mora ali posadene masline i pise da ima voda na zemlji.Pitanje je sto trebam napravit da bih imala pravo staviti kamp kucicu ili mobilnu posto sam citala da se to nesmije na poljop.parceli?pogotovo u sezoni. Drugo pitanje koliko bi to kostalo?
×