Jump to content

Gondar

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Policija može napraviti nešto tek ako je iza 22 sata, no od 9 ujutro do 18 sati jako glasno pušta glazbu, ode i u grad obavljati razne stvari i ostavi linije upaljene.
  2. Naime terorizira nas glasnom glazbom danima, na 2 mjesta pušta glazbu kako nebi mogli mirno spavati, koje su nam opcije? i ukoliko se upustimo u tužbu koliko bi to okvirno moglo koštati, vrijedi li se upuštati u taj rizik?
  3. Na natječaju su stavili za područje testiranja prekršajni postupak, i izvor za pripremanje kandidata prekršajni zakon, i to je to. No siguran sam da za prometnog redara 99% toga iz prekršajnog zakona neće biti na ispitu nego samo ono uže s čim se bave, pretpostavljam taj dio prekršajnog postupka koje ste napisali iznad. Ako imate još kakve informacije što bi moglo biti bitno za prometnog redara bio bih zahvalan na tome.
  4. Zahvaljujem se puno, bilo kakva još informacija je dobrodošla, imam uskoro ispit pa se pripremam, posao mi je od velikog značaja, život znači...
  5. Pozdrav, zamolio bih ako bi mi netko mogao napisati ukratko kako ide prekršajni postupak, treba mi u vezi posla za prometnog redara tj imam uskoro ispit. Znači od trenutka kad je izdana obavijest o počinjenom prekršaju, što nakon toga ako se ne plati, rok za žalbu, kakva je procedura na sudu u slučaju žalbe itd, uglavnom te najvažnije stvari za posao što bih trebao znati, zahvaljujem se jako puno i šaljem pivu brzom poštom .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija