Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Misel1982

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, da li nas netko može savjetovati u ovome. Supruga je od oca nakon smrti zajedno sa sestrom nasljedila kuću i odvojeno od nje još jednu zemlju. Sada sestra tu kuću ne bi prodala jer joj odgovara tako, živi kod mame i nije joj sila, iako supruga želi kako bi kupila stan za nas i tako si pomogli sa više mjesta. Sljedeće je kuća na moru koju su nasljedili , ali od bake ,isto tako ona misli kako može i opet odlućuje da se to ne prodaje već će ona brinuti o tome i iznajmljivati. Problem je što supruga na ovaj način ima, ali opet nema ništa pošto sestra to ovako slaže i odlućuje.Kako to riješiti da se podjeli pa da i ona dobije dio imovine. Kome otići. Hvala.
  2. Imovina

    Pozdrav, da li znate kako i gdje se može provjeriti, u ovom slučaju za sebe svu imovinu koju posjedujem ili koja mi je namijenjena.
×